Τελευταία Νέα

Η «Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου» στην 1η συναυλία μετά από 12 χρόνια στον Πειραιά

poster1 (1)

Μετά από 35 χρόνια δημιουργικής πορείας και προσπάθειας διατήρησης , προβολής και συνέχισης της Κεφαλονίτικης χορωδιακής – μουσικής παράδοσης , με πλήθος εκδηλώσεων , συναυλιών , χορωδιακών συναντήσεων , εκπροσωπήσεων , στην Ελλάδα , στην Ευρώπη , αλλά και στην Νέα Υόρκη , η Χορωδία & Μαντολινάτα Αργοστολίου προγραμματίζει , για πρώτη φορά συναυλία στον Πειραιά , και μετά από 12 χρόνια ( 2004 ) , συναυλία στην Αθήνα .

Οι συναυλίες θα γίνουν , στον Πειραιά την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 , στην αίθουσα του Πειραικού Συνδέσμου , και στην Αθήνα , την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 , στο Θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ , στις 8 μμ .

Ο προφανής σκοπός των συναυλιών , στην δύσκολη εποχή που ζούμε , είναι η επαφή με τους συμπατριώτες μας της Αττικής , αλλά και τους φίλους του καλού χορωδιακού τραγουδιού , όπως αυθεντικά το τραγουδάμε στο νησί μας .

Η διοργάνωση των συναυλιών θα γίνει σε συνεργασία με τα Κεφαλονίτικα Σωματεία και Αδελφότητες της Αθήνας και του Πειραιά , αλλά και πολλούς συμπατριώτες μας που ζουν και δραστηριοποιούνται στις πόλεις αυτές , και δεν έχουν σταματήσει να ενδιαφέρονται για τον τόπο τους .

Σας προσκαλούμε λοιπόν να τιμήσετε με την παρουσία σας , όποια από τις συναυλίες μας επιλέξετε .

Με ιδιαίτερη χαρά θα περιμένουμε την επιβεβαίωση της παρουσίας σας , μέχρι το πρωί της μέρας που θα επιλέξετε , στο τηλ. 6944623280 , ( Ρ. ΛΟΥΖΗΣ ) .

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση

About The Author

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών είναι Συλλογικός Πολιτιστικός φορέας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συνενώνει πανελλαδικά φορείς που διατηρούν στους κόλπους τους χορωδιακά σχήματα ή ασχολούνται με τη χορωδιακή τέχνη, δραστηριότητα και έρευνα καθώς και φυσικά πρόσωπα που έχουν κάποια από τις ανωτέρω ιδιότητες.

Related posts

Απάντηση