Τελευταία Νέα

“Οι πειρατές της … μουσικής” ένα μουσικό παραμύθι από την Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης

Πειρατές παιδική εξώφυλλο διαφημιστικόFF

Την Τετάρτη, 22η Ιουνίου 2016 και ώρα 20.30, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής (21η Ιουνίου) από το Δήμο Τρίπολης, η Χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης θα παρουσιάσει στο φιλόμουσο κοινό της πόλης μας το μουσικοθεατρικό παραμύθι “Οι πειρατές της … μουσικής”, σε κείμενα της θεατρολόγου Γεωργίας Γιαννοπούλου, γεμάτο περιπέτεια, αγάπη, μαγεία, ανατροπές και εκπλήξεις!

Πλοκή: Μια φορά κι έναν καιρό, στην Παγωμένη Χώρα, ζούσε μια πριγκίπισσα, η Φριζέλα, που όταν θύμωνε πάγωνε τα πάντα. Μόνο η μουσική μπορούσε να λύσει τα μάγια … Κάποια μέρα, οι καμπάνες της πόλης σήμαναν συναγερμό … οι πειρατές έρχονταν από την παγωμένη θάλασσα. Ο αρχηγός των πειρατών, ο ξακουστός Σκληρόκαρδος, ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ναυτικών και αφού άρπαξε την Φριζέλα και την αδερφή της , χαθηκαν στην θάλασσα. Θα καταφέρει να σωθεί η πριγκίπισσα και η αδερφή της; Η μουσική ειναι ο μοναδικός τρόπος …

Στην παρουσίαση του παραμυθιού συμμετέχουν η παιδική χορωδία του “ΟΡΦΕΑ” Τρίπολης και οι μουσικοί Γιώργος Μιχαλόπουλος (πιάνο), Νίκος Λαγογιάννης (Ηλεκτρικό Μπάσο) και Παναγιώτης Μαρκόπουλος (Ντραμς). Στο ρόλο της αφηγήτριας του παραμυθιού η χορωδός κα. Χριστίνα Ζαχαροπούλου. Την παιδική χορωδία προετοίμασε και διευθύνει η μουσικός κα Χαρά Πίσχου.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν στην παράστασή μας, …προσφορά στα παιδιά και τους γονείς της Τρίπολης, για το εορτασμό της μουσικής. Ενός θεσμού που η χορωδία μας στηρίζει και παρουσιάζει αδιαλείπτως από το 2005, μουσικές παραστάσεις στο κοινό της πόλης μας.

https://www.facebook.com/events/1629995743994496/

About The Author

Μικτή, Εκκλησιαστική, Νεανική, Παιδική Χορωδία

Related posts

Απάντηση