Τελευταία Νέα

Προγραμματισμός Εκδηλώσεων Χορωδίας Τρίπολης μέχρι πέρατος 2017

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οργανώνει και εκτελεί ένα πλούσιο πρόγραμμα ποικίλων εκδηλώσεων μέχρι και το τέλος του έτους 2017. Οι δραστηριότητές της, δίνουν το παρόν, τόσο στο χώρο της Τρίπολης, όσο και εκτός συνόρων αυτής.

Αναλυτικά, το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου, έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Το Μικτό τμήμα της Χ.Τ. συμμετέχει στο 4ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ “ARTIVA” Ναυπλίου, με τις Χορωδίες: του Συλλόγου «Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι», του Δήμου Σωτήρας-Αμμοχώστου και της Δημοτική Χορωδίας Επιδαύρου. Το πρόγραμμα της ημέρας, κλείνει η Χορωδία Τρίπολης.

 

Κυριακή 19 Νοεμβρίου

Το Μικτό τμήμα της Χ.Τ. , συμμετέχει σε Χορωδιακό Φεστιβάλ των Μελισσίων Αττικής, , όπου θα λάβουν μέρος και οι Χορωδίες: Διονύσου, Ελληνικού και Πεντέλης.

 

Παρασκευή – Δευτέρα 24-25-26-27 Νοεμβρίου

Η Χ. Τ. οργανώνει 4ήμερο Φεστιβάλ -Αφιέρωμα στο συντοπίτη μας, ποιητή-στιχουργό ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ. Το έργο του θα τιμηθεί, τόσο μέσω του Χορωδιακού Τραγουδιού, όσο και μέσω δυο Κοντσέρτων κλασικής μουσικής. Στο Φεστιβάλ, θα λάβουν μέρος την πρώτη μέρα, οι Χορωδίες: Δήμου Ηλιούπολης, Απόλλων Σαλαμίνας ,Λαυρίου και το Μικτό Τμήμα της Χ.Τ. Την επομένη, θα συμμετέχουν οι Χορωδίες: Αρμονία Καλαμάτας, Αγρινίου, Νέας Μάκρης και το γυναικείο τμήμα LA VITA της Χ.Τ. Οι δυο τελευταίες μέρες, θα καλυφθούν με δύο Κοντσέρτα. Την Κυριακή θα μιλήσει για τον Νίκο Γκάτσο, ο γνωστός ποιητής, συγγραφέας και εκδότης, Γιώργος Χρονάς. Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν, ο Παναγιώτης-Χρήστος Αλουπογιάννης (πιάνο), ο Θανάσης Μουρλάς (βιολί) και η Άννα- Μαρία Μπιλίδα (φωνή). Το κοντσέρτο της Δευτέρας, καλύπτεται από τις διακεκριμένες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, καλλιτέχνιδες, Μαρία Παπαπετροπούλου και Θεοδώρα Μπάκα, πιάνο και φωνή, αντίστοιχα.

 

Τετάρτη 6  Δεκεμβρίου

Η Παιδική Χορωδία Τρίπολης-«Σπουργίτια», συμμετέχει στο φωτισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Δήμου Τρίπολης.

 

Κυριακή  17  Δεκεμβρίου

Το Εκκλησιαστικό Μικτό Τμήμα της  Χορωδίας Τρίπολης θα ψάλει στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου, την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία του  Θεόδωρου Παπακωσταντίνου, σε πολυφωνική εκτέλεση, προς τιμήν του προστάτη του καλλιτεχνικού Σωματείου, Αγίου Διονυσίου, επισκόπου Ζακύνθου.

 

Πέμπτη  28  Δεκεμβρίου 2017

Καλλιτεχνική  συμμετοχή της Χορωδίας Τρίπολης, στο «Μαλλιαροπούλειο Θέατρο», στην τιμητική εκδήλωση του «Ιδρύματος Σχίζα» για τους αριστούχους μαθητές της Τρίπολης, που εισήχθησαν σε Τριτοβάθμια Ιδρύματα.

 

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Θα πραγματοποιηθεί, για μια ακόμη χρονιά, το Πρωτοχρονιάτικο Gala της Χορωδίας Τρίπολης με την εμφάνιση όλων των τμημάτων της (250 εκτελεστές επί σκηνής):

Μικτή Χορωδία –Μαέστρος Μιχάλης Γαργαλιώνης

Νεανική Χορωδία “LA VITA” – Μαέστρος Ελένη Αλεξοπούλου

Παιδική Χορωδία “ΤΑ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ” – Μαέστρος Διονύσης Καραφωτιάς

Προ-παιδική Χορωδία “ΤΑ ΣΚΑΘΑΡΙΑ” – Μαέστρος Ελένη Αλεξοπούλου

 

Δευτέρα  1 Ιανουαρίου 2018

Για 33η συνεχή χρονιά, ανήμερα την Πρωτοχρονιά και ώρα 12:15 το μεσημέρι,  η Χ.Τ. κόβει την Πίτα της, στα εντευκτήρια της (Εθν. Αντίστασης 43- Παλαιό Δημαρχείο), και καλεί τα μέλη της και τους φίλους της, όπως παρευρεθούν στην εκδήλωση.

About The Author

Μικτή, Μικτή Εκκλησιαστική Χορωδία

Related posts

Απάντηση