Τελευταία Νέα
Σεμινάρια

Διοργάνωση 3ου Πανελλήνιου Χορωδιακού Σεμιναρίου με θέμα «Φωνητική Τεχνική & Διεύθυνση Χορωδίας», 25-27 Νοεμβρίου 2016 στις αίθουσες του Ελληνικού Ωδείο στο Μαρούσι, Αθήνα

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και με την υποστήριξη της ΕΕΜΑΠΕ. Στο σεμινάριο δίδαξαν 2 διακεκριμένοι Εισηγητές, οι Μίλτος Λογιάδης &  Χριστίνα Γιαννακοπούλου. Συμμετείχαν 80 μουσικοί & μαέστροι χορωδιών από όλη την Ελλάδα και έλαβε μέρος η Χορωδία «Ambitus» του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης – Μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών σε Διδασκαλία & Διεύθυνση Κατερίνας Βασιλικού, στο Πιάνο ο συνθέτης Θάνος Μαργέτης.

 

2ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Στέγης Ελληνικών Χορωδιών
«Το Παιδί και η Χορωδία – Παιδική Χορωδία»

5 – 7 Δεκεμβρίου 2008 στο Συνεδριακό Κέντρο «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης

 

1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο «Το Παιδί και η Χορωδία – Παιδική Χορωδία»

5-7 Οκτωβρίου 2007 – Συνεδριακό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, στα Μελισσάτικα Νέας Ιωνίας Βόλου

 

4ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Σεμινάριο

Διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου Χορωδιακού Σεμιναρίου με θέμα «Διεύθυνση Χορωδίας» σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας με την υποστήριξη της ΕΕΜΕ, το οποίο φιλοξενήθηκε στις αίθουσες του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας. Στο σεμινάριο δίδαξε ο γνωστός και διακεκριμένος Μαέστρος Χορωδιών Αντώνης Κοντογεωργίου. Συμμετείχαν 40 μουσικοί & μαέστροι χορωδιών από διάφορα μέρη της Ελλάδας και έλαβαν μέρος Φωνητικά Σύνολα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας σε διδασκαλία και διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη.

Νοέμβριος 2017