Τελευταία Νέα

Κοπή πίτας και απολογισμός Δ.Σ. της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού.

Την Πίττα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, πρωτ. Π. Παναγιώτης Θωμάς, ενώ έψαλλε ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΟΣ του Οργανισμού μας [Διεύθυνση: Γιάννης Κόττορος]. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψαν, το οργανικό σχήμα [βιολί- πιάνο], με τις καθηγήτριες του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα], Λάουρα Λούκα και Μαρίνα Μυλωνά, αλλά και η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου].

HAR_005 (1)

HAR_007 (1)

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής αυτής εκδήλωσης, έγινε ο καθιερωμένος Διοικητικός Απολογισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορο, ενώ παρουσιάστηκαν και τα καλλιτεχνικά πεπραγμένα του Οργανισμού επί οθόνης, από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Μο Σταύρο Σολωμό.

Επίσης τιμήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και την Καλλιτεχνική Διεύθυνση, το μέλος του Οργανισμού, Κώστας Κοσμάτος, για την επί 32 χρόνια, συνεπή και ανιδιοτελή προσφορά του, ιδιαίτερα ως μέλος της Μικτής Χορωδίας της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’.

HAR_009 (1)

 

HAR_011 (1)

 

About The Author

Προπαιδική, Παιδική, Νεανική, Μικτή, Βυζαντινός Χορός, Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Θεατρικό εργαστήρι, Ορχηστρικό-Κιθαριστικό σχήμα ¨VIBRATO¨, Ωδείο Πολυφωνικής Χορωδίας

Related posts

Απάντηση