Τελευταία Νέα

Απόηχος ετήσιας χορωδιακής συνάντησης «Χορωδιακά 2016» Μουσικού Όμιλου Σπάρτης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 28 Μαΐου 2015 και ώρα 19:30, στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Δήμου Σπάρτης η καθιερωμένη ετήσια χορωδιακή συνάντηση του Μ.Ο.Σ. με τίτλο «ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ 2016».

Η εκδήλωση για τέταρτη συνεχή χρονιά ήταν εντεταγμένη στις εκδηλώσεις του Δήμου Σπάρτης, για την επέτειο μνήμης της άλωσης της Κωνσταντινούπολης με τίτλο «Παλαιολόγεια 2016», υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

13325632_10208782920911487_2743929948223509869_n (1)

Φέτος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Μ.Ο.Σ. οι καταξιωμένες χορωδίες:

  • Χορωδιακό Εργαστήρι Λαμίας

υπό τη Δ/νση του κ.Θύμιου Τζοβανάκη,

  • Όμιλος Φίλων Ποιοτικού Τραγουδιού Κορίνθου « Φοίβος »

υπό τη Δ/νση του κ. Νίκου Μαρκούτση

όπου παρουσιάσαν το έργο τους, μαζί με το μικτό πολυφωνικό τμήμα της χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, το οποίο τελεί υπό τη Δ/νση του κ. Νίκου Καριώτη και πιανίστα την κα. Μαρία Βελμάχου.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Μ.Ο.Σ. κα Πηνελόπη Δούνια, ενώ η αντιπρόεδρος του Ν.Π.Π.Δ. κα. Γεωργία Γαλανοπούλου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Εν συνεχεία , η κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Δήμου Σπάρτης πλημμύρισε από μουσική, μελωδίες και τραγούδια, όμορφα εναρμονισμένα και ερμηνευμένα από τις τρεις χορωδίες.

Το κοινό ενθουσιάστηκε με το πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο ήταν διαμορφωμένο στο επετειακό ύφος των εκδηλώσεων, και το έδειξε με το ένθερμο και διαρκές χειροκρότημά του.

Ιδιαίτερη τιμή για το Μ.Ο.Σ. αποτέλεσε η παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης, ο οποίος ανταποκρίνεται πάντα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Ομίλου, ενώ ιδιαίτερη ευλογία αποτέλεσε η ποιμαντική αποφώνηση που κλήθηκε να απευθύνει στο φιλότεχνο κοινό.

Ο Μ.Ο.Σ. ευχαριστεί θερμά το Δήμο Σπάρτης και το Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Βαλιώτη καθώς και το Ν.Π.Π.Δ. και την αντιπρόεδρο κ. Γεωργία Γαλανοπούλου για τη στήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγμάτωση των «ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ 2016» και την ένταξη τους στις εκδηλώσεις των «Παλαιολόγειων 2016».

Τέλος ευχαριστούμε θερμά το φιλότεχνο κοινό που ανταποκρίνεται και στηρίζει με την παρουσία του τις μουσικές εκδηλώσεις του ΜΟΣ.

 

About The Author

Μικτή Χορωδία & Ανδρική - Εκκλησιαστική Χορωδία

Related posts

Απάντηση