Τελευταία Νέα

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ 2017 ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Φέρεται σε γνώση του φιλότεχνου κοινού, ότι η Χ. Τ. κλείνει την πλούσια, σε διοικητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες, φετινή χρονιά, με τις παρακάτω τρεις, ακόμη, εκδηλώσεις:

 

1) Την Πέμπτη (28/12/2017) και ώρα 7 το βράδυ, στα πλαίσια της βράβευσης των εισαχθέντων στα ανώτατα ιδρύματα της χώρας, από το εν Τριπόλει «Ίδρυμα Σχίζα», το νεανικό γυναικείο τμήμα ‘LA VITA’, υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου, θα εμφανιστεί  στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, όπου θα παρουσιάσει ημίωρο εορταστικό πρόγραμμα κλείνοντας την τιμητική βραδιά. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Βασίλης Γεωργακόπουλος.

 

2) Το Σάββατο (30/12/2017) και ώρα 7 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο παρουσιάζεται το ετήσιο καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο GALA της Χ.Τ. στο οποίο κατά σειρά, θα παρουσιαστούν τα τμήματα:

α) η Προ-Παιδική Χορωδία «ΣΚΑΘΑΡΙΑ», υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Πιάνου Ελένης Αλεξοπούλου

β) η Παιδική Χορωδία «ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ», υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Μουσικής Διονύση Καραφωτιά και

γ) το Γυναικείο-Νεανικό τμήμα «LA VITA», υπό τη διεύθυνση της Ελένης Αλεξοπούλου.

 

3) Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 12:15 το μεσημέρι, για 33η συνεχή χρονιά, η Χ.Τ. κόβει την Πίτα της στα εντευκτήριά της (Εθν. Αντίστασης 43- Παλαιό Δημαρχείο), όπου καλεί τα Μέλη της και τους Φίλους της, όπως παραστούν στην εκδήλωση, μετά το πέρας της οποίας θα προσφερθεί το καθιερωμένο ουζάκι!

About The Author

Related posts

Απάντηση