Τελευταία Νέα

Συναυλία «Μουσική σε κύκλο» (Πάτρα)

Μία ξεχωριστή βραδιά φιλοδοξούν να προσφέρουν στο κοινό της Δυτικής Ελλάδας πέντε χορωδίες –  Φωνητικά Σύνολα, μέσα από τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας.

Οι χορωδίες  “Cantelena” (Παιδική Χορωδία Διεύθυνση Σοφία Μιχαηλίδη και Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού), “Vocal Φωνητικό Σύνολο Πάτρας” (Διεύθυνση Κατερίνα Πολυμενάκου), Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΕΥΣ” (Διεύθυνση Χαράλαμπος Θεοτοκάτος), η Χορωδία Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης (Διεύθυνση Σοφία Γιολδάση) και “Cantelena” Μικτή Χορωδία (Διεύθυνση Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού) στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής 1η Ιουλίου, ανοίγουν τον κύκλο των εκδηλώσεων, για τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, με το Φεστιβάλ Χορωδιών, το οποίο έχει τίτλο «Μουσική σε κύκλο».

Στόχος τους είναι να «πλημμυρίσουν» το Ρωμαϊκό Ωδείο με τραγούδια και να μοιραστούν με το κοινό της περιοχής, τη μαγεία της χορωδιακής μουσικής.

Την πρώτη βραδιά του Ιουλίου στο χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου θα συντελεστεί ένα ξεχωριστό φωνητικό ταξίδι, με το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας να ενισχύει για μία ακόμα χρονιά την  χορωδιακή τέχνη.

Τιμές εισιτηρίων 10 € και 7 €

About The Author

Related posts

Απάντηση