Τελευταία Νέα

Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο Πολυφωνικής (Πάτρα)

15 περίπου ημέρες μας χωρίζουν από το μεγάλο θεσμό του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, που φέτος θα πραγματοποιηθεί 22 και 23 Δεκεμβρίου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 8 και στις 7.30 το βράδυ αντιστοίχως.

Η διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων, προβλέπει την έναρξη της προπώλησης για το κοινό από Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του Οργανισμού [Κορίνθου 280 & Γούναρη] και από Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, πρόσθετα, στο βιβλιοπωλείο DISCOVER και στα οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ενώ θα είναι όλα αριθμημένα.

Οι γιορταστικές και επίσημες αυτές συναυλίες, που ως γνωστόν, αποτελούν τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες συναυλίες της πόλης μας, θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή της 40μελούς ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ‘’SINFONICA’’, των δύο καταξιωμένων λυρικών τραγουδιστών, Μίνας Πολυχρόνου [soprano] και Γιάννη Γιαννίση [baritone], της Ακαδημίας χορού και Dance A Ελένης Μπαλαφούτη, αλλά και των Χορωδιακών και Ορχηστρικών τμημάτων του Οργανισμού, ήτοι σύνολο 350 ερμηνευτές.

Το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και με την ευγενική υποστήριξη του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ.

About The Author

Προπαιδική, Παιδική, Νεανική, Μικτή, Βυζαντινός Χορός, Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Θεατρικό εργαστήρι, Ορχηστρικό-Κιθαριστικό σχήμα ¨VIBRATO¨, Ωδείο Πολυφωνικής Χορωδίας

Related posts

Απάντηση