Τελευταία Νέα
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αποκριάτικο Γλέντι Μουσικού Ομίλου Σπάρτης

1 Μαρτίου 2020 @ 21:00

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης κλείνει για μια ακόμη φορά τον κύκλο των αποκριάτικων εκδηλώσεων στην πόλη μας, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020, στις 9 το βράδυ, με ένα απίθανο γλέντι, που μόνο ο Μ.Ο.Σ. ξέρει να διοργανώνει!

Σας περιμένουμε εκεί που οι καρναβαλικοί ρυθμοί εναλλάσσονται με παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια, εκεί που όλοι γινόμαστε μία παρέα απολαμβάνοντας ξέφρενο χορό μέχρι αργά, στο κέντρο Αλάμπρα.

Στην παρέα μας θα είναι ο Τάσος Σκιαδάς και ο Νίκος Σταυρόπουλος, που μαζί με την πολύχρωμη παρέα του Μ.Ο.Σ. θα σας υποδεχτούν σε ένα ξεφάντωμα προσαρμοσμένο στις επιταγές της πιο κεφάτης εποχής του έτους: της Αποκριάς!

Για τις προσκλήσεις σας, παρακαλούμε απευθυνθείτε έγκαιρα στο φαρμακείο Ν. Ρέγκλη (κ. Πλατεία Σπάρτης) και στο κατάστημα κ. Ευγενίας Τσάχαλη του Αργύρη (Ηλ. Γκορτσολόγου 22). Στην τιμή (18 ευρώ) περιλαμβάνεται πλήρες μενούκαι κρασί, ενώ θα υπάρξουν και πολλές άλλες εκπλήξεις στη διάρκεια μιας αλησμόνητης βραδιάς διασκέδασης, όπως μόνο ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης ξέρει να διοργανώνει.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 6947307582 και 6949981664

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Μαρτίου 2020
Ώρα:
21:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Απάντηση