Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίττας

Πραγματοποιείται την Κυριακή, στις 7 το απόγευμα, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Οργανισμού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΑΤΡΑΣ, στην αίθουσα Συνεδρίων του ξενοδοχείου ‘’ΠΟΡΤΟ ΡΙΟ’’.

 

Η εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη των καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων του Οργανισμού, θα ‘’ανοίξει’’ με την ευλογία της πίττας από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. κ. Χρυσόστομο, ενώ θα ψάλλει ο Βυζαντινός Χορός του Οργανισμού, υπό τη διεύθυνση του χοράρχη και Προέδρου του Δ.Σ., Γιάννη Κόττορου.

 

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία της ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με ποικίλο εορταστικό πρόγραμμα, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού, Γιώργου Μπουρδόπουλου.

 

Μετά τη συναυλία, θα κοπεί η πίττα για τα τμήματα του Οργανισμού και τα τακτικά μέλη του, από τον Πρόεδρο και τέλος για τον απολογισμό διοικητικό και καλλιτεχνικό, θα αναφερθούν συνοπτικά, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού μας, Γιάννης Κόττορος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Σταύρος Σολωμός.

 

Εν τω μεταξύ η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα λάβει μέρος στην Τελετή Έναρξης της φετινής Αποκριάς, το απόγευμα του Σαββάτου, στην Πλατεία Γεωργίου, ερμηνεύοντας ένα επίκαιρο αποκριάτικο ρεπερτόριο, δίδοντας ιδιαίτερο τόνο στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της έναρξης.

 

About The Author

Related posts