Προβολή προφίλ
Αριθμός Μητρώου
115
Name
Χορωδία λιβαδειάς Canto Nobile
Λογότυπο
Ιστορικό
Ίδρυση: 2020
Απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες
Στόχος της είναι η έκφραση, η μουσική καλλιέργεια των μελών της και η συμμετοχή σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Τμήματα
Παιδική Χορωδία
Νεανική Χορωδία
Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο
Εικόνα Τμήματος 1
Εικόνα Τμήματος 2
Μαέστροι
Η Κατερίνα Μπότση γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λιβαδειά.
Είναι κάτοχος πτυχίων "Αρμονίας", "Αντίστιξης", "Φούγκας" (τάξη Γιάννη Νικολόπουλου) και "Πιάνου" (τάξη Σπύρου Γκεζερλή) από το Τροφώνιο Ωδείο Λιβαδειάς και Διπλωματούχος της σχολής "Διεύθυνση Χορωδίας" (τάξη Μιχάλη Πατσέα) του Ωδείου Kodaly.
Έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε σεμινάρια πιάνου, μουσικοκινητικής αγωγής, παιδαγωγικών και διεύθυνσης χορωδίας στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων με τους: Αντώνη Κοντογεωργίου, Μίλτο Λογιάδη, Αγαθάγγελο Γεωργακάτο, Νίκο Καριώτη, Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου, και στο Kodaly Institute στο Kecskemet Ουγγαρίας με τους Arpad Toth, Katalin Kiss, Wilma ten Wold, Irene Verburg, Lucinda Geoghegan, Katalin Harmat και με πολλούς ακόμη αξιόλογους καλλιτέχνες ερμηνευτές και παιδαγωγούς.
Εργάστηκε για 10 χρόνια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση ως ωρομίσθια μουσικός και ως καθηγήτρια πιάνου και θεωρητικών στη Μουσική Σχολή Δήμου Ορχομενού και στο Τροφώνιο Ωδείο Λιβαδειάς. Διετέλεσε πιανίστα της Μικτής Χορωδίας Λιβαδειάς "Ερκυνα" από το έτος ίδρυσής της (2003) έως το 2017, υπό τη διεύθυνση του Todor Kabakchiev, συμμετέχοντας σε συναυλίες με σπουδαίες παραγωγές και σε συνεργασία με επιφανείς καλλιτέχνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Σήμερα εργάζεται ως αυτοαπασχολούμενη καθηγήτρια πιάνου. Είναι μαέστρος της χορωδίας Κάτω Τιθορέας, της Δημοτικής Παιδικής-Νεανικής Χορωδίας Λαμίας και καλλιτεχνική διευθύντρια της νεοϊδρυθείσας χορωδίας Λιβαδειάς "CANTO NOBILE". Είναι μητέρα δύο παιδιών.
Φωτογραφία Μαέστρου 1
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Μπότση Αικατερίνη
Αντιπρόεδρος: Μπότση Τριανταφυλλιά
Γραμματέας:Κωστάκος Ιωάννης
Ταμίας: Αικατερίνη Γαζή
Μέλος: Σταματίου Τριανταφυλλιά
Αναπληρωματικό μέλος: Γκικοπούλου Αλεξάνδρα

mail: katerinabotsi@hotmail.com και cantonobile26@gmail.com
τηλέφωνο: 6972013621 και 2261087837
Email
cantonobile26@gmail.com