Τελευταία Νέα
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φεστιβάλ σύγχρονης ελληνικής μουσικής

24 Ιουνίου 2017 - 29 Ιουνίου 2017

Φεστιβάλ σύγχρονης ελληνικής μουσικής θα πραγματοποιηθεί στη Χίο από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου, με οργανωτή την Χορωδία Χίου και την βοήθεια του Καθηγητή μουσικής Aλέξανδρου Καλογερά Δρ. Μουσικής του Πανεπιστημίου Harvard.

Πρόκειται όπως εξήγησαν και οι δύο σε συνέντευξη τύπου για ένα φεστιβάλ, με φιλοδοξία να γίνει θεσμός, που να διδάσκει μουσική, να παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ταυτόχρονα να ψυχαγωγεί. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν με επίκεντρο το Πανεπιστήμιο και το Μουσικό Σχολείο.Το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο “Γιάννης Καράλης” του Πανεπιστημίου θα δοθεί διάλεξη με θέμα “Τάσεις στην επώνυμη μουσική δημιουργία στην Ελλάδα”Την Κυριακή 25 Ιουνίου στον ίδιο χώρο στις 6.00 μ.μ. θα αναπτυχθεί η δράση “Ανακαλύπτουμε τις παρτιτούρες” και στις 8.30 μ.μ. θα δοθεί το δεύτερο μέρος της διάλεξης του Σαββάτου.

Την Δευτέρα στο Μουσικό Σχολείο θα δοθεί στις 9.00 μ.μ. συναυλία με θέμα “Ηχος, εικόνα και χρώμα” και την Τρίτη πλαι στο Μουσικό Σχολείο στις 12.30 μ. θα αναπτυχθεί η δράση “Ιδιαίτερα και ομαδικά μαθήματα Masterclasses και στις 7.00 μ.μ. διάλεξη με θέμα “Το ελληνικό στοιχείο στα έργα για πιάνο του Νίκου Σκαλκώτα.Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο με συναυλία με θέμα “Ελληνική μουσική δημιουργία του καιρού μας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24 Ιουνίου 2017
Τέλος:
29 Ιουνίου 2017
Κατηγορία Εκδήλωση:

Απάντηση