Τελευταία Νέα
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Ελληνικού Ωδείου Πύργου

21 Δεκεμβρίου 2022 @ 20:00

Ξεχωριστά τα φετινά Χριστούγεννα που έρχονται, καθώς μετά από τρία χρόνια θα μπορέσουμε επιτέλους να τα γιορτάσουμε μελωδικά, με τους συντελεστές του Ωδείου μας, στον γνώριμο και αγαπημένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η πανδημία που μας στέρησε τις ζωντανές μεγάλες εκδηλώσεις, παρόλο που εξακολουθεί να απασχολεί την καθημερινότητά μας, εντούτοις πλέον δεν μας εμποδίζει να βρεθούμε από κοντά, να χαρούμε, να τραγουδήσουμε, να εκφράσουμε μουσικά το χαρούμενο και ελπιδοφόρο μήνυμα των Χριστουγέννων.

Η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Ελληνικού Ωδείου Πύργου – Μουσικός Σύλλογος «ΟΡΦΕΥΣ» 1932, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ., σε συνδιοργάνωση με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Πύργου.

Το Ελληνικό Ωδείο – Παράρτημα Πύργου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας, συνεχίζει με συνέπεια απέναντι στους σπουδαστές του, την μακρόχρονη και επιτυχημένη μουσική και εκπαιδευτική του πορεία. Τα 90 χρόνια δυναμικής συνεχούς λειτουργίας του, εγγυώνται με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα των μουσικών σπουδών των παιδιών και τη σωστή επιλογή για το μέλλον τους. Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει μία εορταστική συναυλία που αποτελεί καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς για την πόλη μας, κατά την εορταστική περίοδο.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια & κάλαντα από όλον τον κόσμο. Συμμετέχουν Σπουδαστές του Ωδείου, Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας, η Παιδική – Εφηβική Χορωδία, Καθηγητές του Ωδείου και Σολίστ, Μικρός Βυζαντινός Χορός και Σύνολο Ελληνικής – Παραδοσιακής Μουσικής.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
21 Δεκεμβρίου 2022
Ώρα:
20:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Απάντηση