Τελευταία Νέα

Έκτη Ενότητα Έργων Αρχείου Αντώνη Κοντογεωργίου

Σας ενημερώνουμε ότι στο Χορωδιακό Αρχείο του Αντώνη Κοντογεωργίου στη Μουσική Βιβλιοθήκη αναρτήθηκε η έκτη ενότητα έργων.

Η έκτη ενότητα περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια της θάλασσας, των Λαμπελέτ Γ., Γκρεκ, Τσιτσάνη και Σφακιανάκη Μ., το τελευταίο σε φωνηματική γραφή. Και κοντά σ’ αυτά, ένα μοτέτο του Λεονταρίτη, το πασίγνωστο, Τα καβουράκια του Τσιτσάνη, το ονειρικό Νανούρισμα του Σαμάρα, το σφριγηλό, Η χαρά της ειρήνης του Κουρουπού, για αντρική χορωδία, το σχεδόν πια παραδοσιακό, Μια βοσκοπούλα αγάπησα, για μεικτή και παιδική χορωδία και το αγνά νοσταλγικό, Στην πηγή του χωριού μου, της Οικονομοπούλου. Έργα για μεικτές, αλλά και για χορωδίες όμοιων φωνών, a cappella ή με συνοδεία πιάνου, με σύμπραξη σόλο σοπράνο σε δυο απ’ αυτά.

Όλα τα έργα είναι διαθέσιμα στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

Απευθείας πρόσβαση στις παρτιτούρες:

Τσιτσάνης – Τενίδης – Τα καβουράκια

Τσιτσάνης – Τενίδης – Βάρκα γιαλό

Σφακιανάκη – Ένα καράβι από τη Χιό – FNT

Σαμάρας – Τενίδης – Νανούρισμα

Οικονομοπούλου – Η πηγή του χωριού μου

Λεονταρίτης – In die tribulationis

Λαμπελέτ Γ. – Το θυμωμένο καράβι

Κουρουπός – Η χαρά της ειρήνης

Γκρέκ – Βαρκαρόλα

Άγνωστος – Κριτσωτάκης – Μια βοσκοπούλα

 

Βάση Δεδομένων Χορωδιακού Αρχείου του Αντώνη Κοντογεωργίου

Για να προσπελάσετε τη βάση δεδομένων του Χορωδιακού Αρχείου του Αντώνη Κοντογεωργίου πατήστε εδώ. Πατώντας πάνω στο βελάκι δεξιά στην κάθε στήλη της επικεφαλίδας, διαλέγετε τα κριτήρια αναζήτησης που επιθυμείτε έτσι ώστε εύκολα να φτάσετε στο ζητούμενο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αντώνη Κοντογεωργίου για την ευγενική παραχώρηση του πολύτιμου χορωδιακού του αρχείου.

About The Author

Related posts

Απάντηση