Απολογιστική – Εκλογική Γενική Συνέλευση Στέγης 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών με τη λήξη της θητείας του προχωρά στην διενέργεια της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 

Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Απολογιστική – Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου  2019 στις 10:30π.μ.  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων – (πρώην Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου)  Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Παπάγου.

Αυτή είναι η δεύτερη και οριστική ημερομηνία για την διεξαγωγή της Γενικής μας Συνέλευσης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α.        Καλωσόρισμα & Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Β.         Ανάγνωση θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης Γενικής Συνέλευσης.

Γ.         Διοικητικός Απολογισμός Νοέμβριος 2018 – Οκτώβριος 2019.

Δ.        Οικονομικός Απολογισμός Νοέμβριος 2018 – Οκτώβριος  2019.

Ε.         Ανάγνωση  Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα 01-11-2018 έως τις 31 Οκτωβρίου του 2019.

ΣΤ.      Συζήτηση επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

Ζ.        Έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ από κάθε διαχειριστική ευθύνη.

Η.        Προϋπολογισμός Οικονομικού έτους 2020.

Θ.        Προγραμματισμός Καλλιτεχνικών Δράσεων Στέγης για τα έτη 2020-2022 & συζήτηση επ’ αυτών.

Ι.         Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών.

ΙΑ.       Παρουσίαση – τοποθέτηση υποψήφιων μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΙΒ.       Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων.

Θα ήταν σκόπιμο να υπενθυμίσουμε στην αγάπη σας, ότι είναι πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για την έμπρακτη  στήριξη της  Στέγης Ελληνικών Χορωδιών & του έργου της προς όφελος όλων των Ελληνικών Χορωδιών, για να δώσουμε προοπτική  και ελπίδα στο μέλλον της Ελληνικής Χορωδιακής Μουσικής, με τον τρόπο και τις δυνατότητες που ο καθένας μας μπορεί.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η υποβολή υποψηφιοτήτων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους ενδιαφερομένους μέχρι την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο κάθε υποψήφιος πρέπει να αποστείλει με την αίτησή του, έγγραφο του φορέα του που να εγκρίνει την υποψηφιότητά του με τα παρακάτω στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, την ιδιότητά του, τη σχέση του με το Φορέα-Μέλος της Στέγης που τον προτείνει και τη δήλωση αν η υποψηφιότητα κατατίθεται για εκλογή στο Δ.Σ. ή την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Δείτε το συνημμένο Υπόδειγμα).

Δικαίωμα ψήφου βάσει του Καταστατικού μας έχουν οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των Μελών (μέλη των Δ.Σ., Καλλιτεχνικοί Διευθυντές, Μαέστροι και μέλη των φορέων που ασχολούνται με την χορωδιακή έρευνα και πράξη), και έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι το 2018.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας της Στέγης office@stegi-chorus.gr  ή στο κεντρικό email της Στέγης info@stegi-chorus.gr με επιβεβαίωσή τους στο 6949-966600 (Εκτελεστικός Γραμματέας : Νεκτάριος Γεωργόπουλος).

Για Υποψηφιότητες: ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ (αρχείο doc)

Όπως γνωρίζουμε οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν με το νέο τροποποιηθέν καταστατικό της Στέγης που ορίζει ότι το Δ.Σ. που θα εκλεγεί από τη Γ.Σ. θα είναι 7μελές και η Ε.Ε. 3μελής. Άρα χρειάζονται τουλάχιστον 10 υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και 5 αντίστοιχα για την Ε.Ε.

Προσκαλούμε όσους έχουν το ενδιαφέρον για τον χώρο του χορωδιακού τραγουδιού, την διάθεση και το χρόνο να προσφέρουν με τις ιδέες τους και να συμβάλλουν με την ουσιαστική συμμετοχή τους στις αποφάσεις και στις ενέργειες υλοποίησης αυτών, να υποβάλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Δ.Σ. της Στέγης. Σε κάθε περίπτωση, είτε εκλεγούν είτε όχι, η προσφορά στο έργο της Στέγης και στην υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη, αλλά και αναγκαία για μία αποτελεσματική πορεία στην ολοκλήρωση  του Προγραμματισμού Δράσεων της Στέγης.

Η Στέγη μας έκανε πράξη το όραμά της για ποιοτική αναβάθμιση της Ελληνικής Χορωδίας μέσα από νέες μορφές επικοινωνίας, υποστήριξης, προβολής και ανάδειξης του έργου των μελών της, με συλλογικότητα, συμμετοχική δράση, δημιουργικότητα και απόλυτο σεβασμό στη Μουσική Τέχνη.

Η Στέγη από το ξεκίνημά της έως σήμερα πιστεύουμε ότι έχει κάνει αρκετά με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτει και τα λιγοστά μέσα και φυσικά με τις αδυναμίες και τα λάθη της, χωρίς να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε πολύ περισσότερα στην κοινή μας προσπάθεια, μιας και η Στέγη ανήκει σε όλους μας.

Όλοι όσοι συμφωνούμε με το όραμα και τους στόχους της, μπορούμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και να πάμε τη Στέγη ακόμη πιο μπροστά, αρκεί να το πιστέψουμε και να το θελήσουμε προς όφελος της Χορωδιακής Μουσικής και της Ελληνικής Χορωδίας. Μόνο τότε θα βρει νόημα ύπαρξης η Στέγη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ 2020-2022

Κάλεσμα προς  τας  μέλη μας για την ενεργή βοήθεια, στήριξη και συμμετοχή τους για την καλύτερη οργάνωση των παρακάτω δράσεων.

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 7ου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ : «Φωνητική Τεχνική και Διεύθυνση Χορωδίας».
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΤΟΠΟΣ
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Θα δοθούν Βεβαιώσεις  Συμμετοχής.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

 

  1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2017-2018

ΘΕΜΑ : Τα κομμάτια του 2ου &  3ου  Διαγωνισμού Σύνθεσης Χορωδιακού έργου (Παρτιτούρες με τα 10 πρώτα έργα από τον κάθε  Διαγωνισμό).

 

  1. ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ το 2020 στην Αθήνα για από κοινού δράση.

 

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ή ΠΑΣΧΑΛΙΝΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ το 2021 με τη συμμετοχή χορωδιών της Στέγης , ορχήστρας και σολίστ.

 

  1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟ 2021-2022.

 

  1. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ.

 

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΘΕΤΗ.

 

  1. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ Χορωδιών μας από όλη την Ελλάδα στη γιορτή της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής 21 Ιουνίου 2020 στον προαύλιο χώρο της Βουλής, ή σε άλλους προκαθορισμένους χώρους με τη συμμετοχή ορχήστρας και σολίστ για την ανάδειξη της Ελληνικής Χορωδιακής Μουσικής.

 

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών υπάρχει όχι ως αυτοσκοπός, αλλά ως Συλλογικός Φορέας που ενδιαφέρεται να προάγει το ποιοτικό χορωδιακό τραγούδι, να προβάλλει, να αναδεικνύει & να  ενισχύει με κάθε τρόπο το έργο των μελών της, προς όφελος της Ελληνικής Χορωδιακής Δημιουργίας.  Αυτό πραγματώνεται με τη δική σας συμβολή και συμπαράσταση.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *