Τελευταία Νέα

Επιτυχημένο το αποκριάτικο “Ουζερί….ΟΡΦΕΑΣ” !!

oyzeri orfeas

Την Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016, η χορωδία “ΟΡΦΕΑΣ” Τρίπολης διοργάνωνε στην κατάμεστη αίθουσα του Country Inn, έναν ιδιαίτερα επιτυχημένο αποκριάτικο χορό. Στο εορταστικό “ουζερί” μας, παλαιοί και νέοι χορωδοί, μέλη και φίλοι του “ΟΡΦΕΑ” Τρίπολης σμίξαμε να γιορτάσουν την Αποκριά σε ένα κλίμα γεμάτο φαντασία, διάθεση για χορό και τραγούδι, αλλά και ποικίλα δρώμενα.

Κατά την έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος στο “ουζερί… ΟΡΦΕΑΣ”, η καλλιτεχνική ομάδα του αποκριάτικου χορού, υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου και μέλους του ΔΣ του “ΟΡΦΕΑ”, κας Γεωργίας Γιαννοπούλου και της κας Κωνσταντινιάς Κατσαρού, χορωδού του μικτού τμήματος, μας καλωσόρισε με διασκευασμένα κωμικά αποσπάσματα ελληνικών ταινιών (“Καλώς ήρθε το δολάριο» και “Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης”), τα οποία απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα και προσέφεραν άφθονο γέλιο στους συνδαιτυμόνες. Τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, αφού με γνώμονα την φαντασία και την καλή διάθεση, δημιούργησαν μια μοναδική ενθουσιώδη αποκριάτικη ατμόσφαιρα.

Σειρά είχαν οι χορευτικές “επιδείξεις” των προσκεκλημένων, όπου όλοι μαζί συμμετείχαμε στις μουσικές εναλλαγές από tango-latin και disco ρυθμούς, σε ελληνικά παραδοσιακά και αποκριάτικα τραγούδια. Κατά την διάρκεια του αποκριάτικου χορού πραγματοποιήθηκε και κλήρωση με προσφορά δώρων, κυρίως από επιχειρήσεις τις πόλεις μας.

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό επιχειρήσεις της πόλης μας να αποδέχονται θερμώς και να προσφέρουν αγαθά, συνεισφέροντας έτσι στην επιτυχημένη πραγματοποίηση του αποκριάτικου χορού μας. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και δημοσίως γι’ αυτές τους τις πρόσφορες, όπως και το προσωπικό του Country Inn για την άψογη εξυπηρέτηση και συνεργασία.  Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ποικίλη, τα σχόλια εγκωμιαστικά, τα χαμόγελα άφθονα και το κέφι άπλετο, γεγονότα που καταδεικνύουν ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έτοιμη να αγκαλιάσει και νέα άτομα!!!  Και του χρόνου λοιπόν …

About The Author

Μικτή, Εκκλησιαστική, Νεανική, Παιδική Χορωδία

Related posts

Απάντηση