Η χορωδία νέων Christophorus-Kantorei στην Αθήνα για μια ξεχωριστή συναυλία

Μία συναυλία μοναδικού χαρακτήρα θα γίνει στη ϊ ..
Η διεθνούς φήμης χορωδία νέων – της πόλης Altensteig στη Γερμανία, θα παρουσιάσει έργα θρησκευτικής μουσικής διαφόρων Ευρωπαίων συνθετών για χορωδία και εκκλησιαστικό όργανο.

Γερμανική Εκκλησία Αθηνών Σίνα 68, 106 72.

Ερμηνεύουν οι: Christophorus-Kantorei Jeannette Bühler, σοπράνο Matthias Hinderer, εκκλησιαστικό όργανο Διευθύνει ο Michael Nonnenmann Christophorus-Kantorei To Altensteig, βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Μέλανα Δρυμού, που δεν φημίζεται μόνο για το γραφικό μεσαιωνικό τοπίο του αλλά και για την Christophorus-Kantorei, μια διεθνούς φήμης νεανική χορωδία με σημαντική παράδοση τα τελευταία 60 χρόνια.

Η Christophorus-Kantorei είναι η χορωδία συναυλιών του Christophorus-Gymnasium Altensteig και αποτελείται από κορίτσια και αγόρια μεταξύ 15 και 18 ετών. Οι μικροί μαθητές ξεκινούν σε συγκεκριμένα τμήματα χορωδίας και συμμετέχουν στην παιδική χορωδία. Όταν φτάσουν οι τραγουδιστές στη Christophorus-Kantorei, έχουν καλά εκπαιδευμένες φωνές. Δεν κάνουν μόνο εντατικές πρόβες, αλλά κάθε μέλος της χορωδίας παίρνει μαθήματα φωνητικής από εκπαιδευτές φωνητικής. Δίνει περίπου 30 συναυλίες το χρόνο στη Γερμανία και στις συναυλιακές της περιοδείες και έχει επισκεφθεί σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης καθώς και τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική, τη Ναμίμπια, την Αργεντινή, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Η Christophorus-Kantorei προσφέρει ένα εκτενές ρεπερτόριο ιερής και κοσμικής a-cappella μουσικής. Εκτελεί επίσης ορατόριο και μιούζικαλ. Έχει ηχογραφήσει περισσότερα από 20 CD και οι ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παραστάσεις πιστοποιούν την ποιότητα της. Η Christophorus-Kantorei έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς χορωδίας.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *