Η Χορωδία Τρίπολης επανέρχεται…

“… Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά…”· με το “ξαποσταίνει” ν’ αφορά τον χειμώνα -Γενάρη και Φλεβάρη- αφού, κατά το παρελθόν έτος υπήρξε “μπαράζ” εκδηλώσεων, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επανέρχεται, ενόψει καινούργιου χρόνου, στον γνώριμο ρυθμό δραστηριότητάς της, με δύο εξαιρετικές εκδηλώσεις, τις οποίες θα χάσουν όσοι δεν τις παρακολουθήσουν:

  1. Το 52° Κοντσέρτο της Χ.Τ. με το διεθνές “ντουέτο” (πιάνο βιολοντσέλο), Μαρία Παπαπετροπούλου και Σεντέφ Ερτσεντίν (Βραβείο Ιπεκτσί), Ελλάδα-Τουρκία, αντίστοιχα, παρουσιάζεται στο “Μαλλιαροπούλειο θέατρο” τη Δευτέρα 21 Μάρτη και ώρα 8.00 το βράδυ. Θα είναι μια βραδιά μαγείας, για όσους παρακολουθήσουν τη Συναυλία, αφού θ’ απολαύσουν ένα “Μουσικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική”!
  2. Για πρώτη φορά στην 30χρονη ιστορία της η Χ.Τ. (Μικτό τμήμα) συμμετέχει στις Γιορτές του Ευαγγελισμού, στην Τρίπολη (Μαλλιαροπούλειο θέατρο), ανήμερα της Εθνικής επετείου (ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.00 το βράδυ). Το φιλότεχνο -και όχι μόνο- κοινό, θα πλημμυρίσει από εθνική υπερηφάνεια, με τα 15, περίπου, τραγούδια της Συναυλίας “Θέλει αρετήν και τόλμην η Ελευθερία”! Το πρόγραμμα θα ποικίλουν οι ηθοποιοί, Μάνια Νταϊφώτη και Μάνος Πετούσης, με απαγγελίες σε ποιήματα της Ημέρας!

Και οι δύο, ανωτέρω, εκδηλώσεις θα είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

About The Author

Μικτή, Μικτή Εκκλησιαστική Χορωδία

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *