Τελευταία Νέα

Η Θεατρική Μαρκίζα της Χορωδίας Τρίπολης

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μετά 40 περίπου χρόνια συνεχούς Μουσικής πολυφωνικής δημιουργίας και λειτουργίας στην Τρίπολη, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, ξεδιπλώνει τα φτερά της και, κατ’ απαίτηση των Καλλιτεχνικών μελών της, προχωρεί στη συγκρότηση Θεατρικού Τμήματος -ακόμη μια προσφορά στον πολιτισμό της πόλης- με τον τίτλο:

«ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΜΑΡΚΙΖΑ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»

Στην ίδρυση της «ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΜΑΡΚΙΖΑΣ» συνηγορεί κι ευνοεί το Νεοκλασικό της γωνίας 28ης Οκτωβρίου και Νικηταρά (Ίδρυμα Επαμ. Βοσυνιώτη) στο οποίο μεταστεγάστηκε η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Για τη συγκρότηση του Τμήματος απαιτούνται Ηθοποιοί, Σκηνογράφοι, Ηλεκτρολόγοι, Φροντιστές Ήχου και Φωτός, Ενδυματολόγοι, Μακιγιέρ… και λοιπές ειδικότητες…

Γι’ αυτό το λόγο η Χ.Τ. αναζητά πρόσωπα που θα συμβάλουν στη συγκρότηση του Τμήματος έχοντας ή δεν έχοντας μία από αυτές τις ειδικότητες… αρκεί να διαπνέονται και να διέπονται από την αγάπη τους προς το Θέατρο και την πόλη της Τρίπολης!

Να υπενθυμίσουμε, πως η Χ.Τ. παραμένει ένα ΜΗ κερδοσκοπικό Καλλιτεχνικό Σωματείο στο οποίο ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ που συμμετέχουν και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα: 6977719001 (Ν. Γαργαλιώνης), 6974796591 (Μαρία Καγκλή) και 6977774836 (Δημ. Κοντοβαζενίτης).

Το Δ.Σ. τής

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

About The Author

Μικτή, Μικτή Εκκλησιαστική Χορωδία

Related posts

Απάντηση