ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΡΤ & ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ

Νέα συνεργασία με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, θα έχει η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], αφού στις 18 του προσεχούς Σεπτεμβρίου, στο χωρητικότητας 1.500 ατόμων και πλήρως ανακαινισμένο ανοικτό Θέατρο Παπάγου στην Αθήνα, θα ερμηνεύσει το έργο: ‘’ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ’’, σε ποίηση Διονυσίου Σολωμού και μουσική του συνθέτη.

Η συναυλιακή ερμηνεία του επικού αυτού έργου, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 23ου Φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου- Χολαργού, με τη συμμετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ της ΕΡΤ [Διεύθυνση: Αναστάσιος Συμεωνίδης].

Τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Μικτή Χορωδία της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, θα διευθύνει ο ίδιος ο συνθέτης, ενώ θα μετάσχουν ως σολίστ, οι Κώστας Μακεδόνας, Τάσος Αποστόλου, Μανόλης Χατζημανόλης,΄Αννα Παπαδοπούλου. Αφήγηση: Μάνια Παπαδημητρίου.

About The Author

Προπαιδική, Παιδική, Νεανική, Μικτή, Βυζαντινός Χορός, Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Θεατρικό εργαστήρι, Ορχηστρικό-Κιθαριστικό σχήμα ¨VIBRATO¨, Ωδείο Πολυφωνικής Χορωδίας

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *