Μετάθεση Διαγωνισμού Art & Art

Αγαπητοί γονείς και υποψήφιοι διαγωνιζόμενοι.

Παρακολουθώντας την πορεία και εξέλιξη της πρωτοφανούς πανδημίας του COVID 19 στην Ελλάδα, που δυστυχώς έχει αντίκτυπο και προεκτάσεις στην διεθνή κοινότητα, θέλουμε ως Διοίκηση να σας ενημερώσουμε τα εξής:

Όπως ισχύει σε όλους τους Διαγωνισμούς παγκοσμίως, όταν ένα καλλιτεχνικό διαγωνιστικό γεγονός, πρόκειται να λάβει χώρα σε συγκεκριμένη τοποθεσία και ημερομηνία και ακυρωθεί με υπαιτιότητα ΟΧΙ του διοργανωτή, αλλά της Πολιτείας και μάλιστα για λόγους εθνικής υγείας και ασφάλειας για τον πολίτη, τότε η διαδικασία που ακολουθείται είναι η κάτωθι.

1)      Μετατίθεται ο Διαγωνισμός σε ημερομηνία που θα μας επιτρέψει το Κράτος και οι Αρχές – κοινή αποδοχή των εμπλεκομένων, διαγωνιζομένων και διοργανωτών. Επίσης, παραμένουν ίδιοι οι όροι,δεν αλλάζουν οι υπάρχουσες κατηγορίες, ηλικίες και πρόγραμμα, που έχουν ήδη δηλωθεί στις αιτήσεις.

2)      Οι διαγωνιζόμενοι με την αίτηση και καταβολή του αντιτίμου, έχουν ήδη κατοχυρώσει τη θέση τους στον Διαγωνισμό όποτε αυτός διεξαχθεί, ενώ λόγω της προετοιμασίας και αναγκών του Φεστιβάλ, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων από τους διοργανωτές.

Ως εκ τούτου, αφού ευχηθούμε από καρδιάς σε όλους υγεία, δύναμη και ιδιαίτερη προσοχή, δίνουμε ραντεβού για το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός με την ανάλογη αίγλη που του πρέπει, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί και θα κοινοποιηθεί, μόλις επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας.

 

Ο Εκδότης & Πρόεδρος                              Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ                                   Dr. Ευστάθιος Αρβανίτης

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *