Στις 19 Δεκεμβρίου η κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Μητρόπολης Καλαβρύτων Μητροπολιτικό Ι. Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με αφορμή τις Εορτές της Θείας Επιφανείας, διοργανώνει την κεντρική Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση της, υπό τον τίτλο «Γενεθλίων προηχήσεις», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.30, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους του Αγίου Δωδεκαημέρου θα αποδώσουν:

  1. Η Βυζαντινή – Παραδοσιακή Χορωδία των Πατρών «Θεόδωρος Φωκαεύς», υπό τη διεύθυνση του Χοράρχου της κ. Χαραλάμπους Θεοτοκάτου.
  2. Το Σωματείο Ιεροψαλτών Κορινθίας «Άγιος Κυριακός ο Υμνογράφος», υπό τη διεύθυνση του Χοράρχου της κ. Αναστασίου Γκιούλη.
  3. Ο Σύλλογος Ιεροψαλτών Αιγιαλείας «1918 Ιωάννης ο Κουκουζέλης», υπό τη διεύθυνση του Χοράρχου της κ. Φωτίου Θεοδωρακόπουλου.

Προσκαλούμε άπαντες τους ευσεβείς χριστιανούς να τιμήσουν διά της παρουσίας τους την εν λόγω εορταστική εκδήλωση, προκειμένου όλοι από κοινού να προσεγγίσουμε πνευματικώς μέσω των κατανυκτικών ύμνων το νόημα της Εορτής των αγίων Χριστουγέννων, της Εορτής της χαράς, της ελπίδος, της αγάπης και της ειρήνης”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

About The Author

Βυζαντινός χορός της πόλης των Πατρών που τον χαρακτηρίζει η ορθή γνώση της τέχνης της Βυζαντινής Μουσικής, το νεαρό της ηλικίας της πλειοψηφίας των Ιεροψαλτών της, καθώς και ο ενθουσιασμός και ο ζήλος τους

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *