Τελευταία Νέα

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ Rosarte «JOIN OUR DREAM!»

Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ Rosarte «JOIN OUR DREAM!» Είναι μια χορωδιακή συνάντηση πολλών και διαφορετικών χορωδιακών σχημάτων , τα οποία με χαρά συμμετέχουν για να στηρίξουν αυτήν την προσπάθειά  μας!

Η γιορτή αυτή της χορωδιακής μουσικής θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις, στο ΙΔΡΥΜΑ  MΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και στο ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

  • στις 19 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
η Παιδική χορωδία Ι. Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρουπόλεως υπό τη διεύθυνση
της μαέστρου Λώρας Πετροπούλου,
η Παιδική – Νεανική χορωδία Δήμου Παλαιού Φαλήρου και
η Νεανική χορωδία Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης – υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Κατερίνας Βασσιλικού,

 

  • Στις 20 Ιουνίου κ ώρα 20:00 στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ,

τραγουδούν η Παιδική Χορωδία ΣΧΟΛΗΣ ΜΩΡΑΪΤΗ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου VALERY ORESHKIN η παιδική χορωδία ROSARTE με όλα της τα παιδιά υπό τη διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου και της Ρόζης Μαστροσάββα

Η παιδική χορωδία Rosarte, στοχεύοντας πάντα ψηλά, ετοιμάζεται να διεκδικήσει και μια νέα διάκριση στην επόμενη χορωδιακή Ολυμπιάδα, που θα διεξαχθεί στην Νότια Αφρική στην πόλη Tshwane της Πρετόρια. (10th world choir games – Tshwane, South Africa 4-14/7/2018)
Η συμμετοχή μας αυτή έχουμε την τιμή να βρίσκεται υπό την ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ. Ο στόχος μας είναι εξαιρετικά δύσκολος λόγω των δυσβάσταχτων εξόδων που θα επωμιστούν οι οικογένειές μας.
Στα πλαίσια των δράσεων μας για την υποστήριξη και ενίσχυση των οικογενειών της χορωδίας μας, προγραμματίζουμε μια σειρά από εκδηλώσεις.Ευχαριστούμε το ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ και τον κο Θεόδωρο Αγγελόπουλο, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, το Δήμο Παλαιού Φαλήρου, το Δήμο Αγίας Παρασκευής, την οικογένεια Παπαχρυσοβέργη, τον οινοποιό της ΟΙΝΟΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗΣ κο Ξυγκωρο, καθώς και τον κο Θεόδωρο Αντεμισσάρη της εταιρίας ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΣΑΡΗ ΑΕ,την εταιρία PRINT PAPER,την κα Ιωάννα Σεράφη, τον κο Γιάννη Λαχανά , τον κο Νικόλαο Μπέλλια, τους αθέατους ήρωες-τους γονείς της Rosarte!Είμαστε πρόθυμοι να επικοινωνήσουμε με όλους ,όσους πιστέψουν στην αξία των παιδιών μας και μας στηρίξουν έμπρακτα έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας: να τιμήσουμε για άλλη μια φορά την χώρα μας, που τόσο το χρειάζεται!!!

About The Author

Related posts

Απάντηση