Τελευταία Νέα

ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ Μ.Ο.Σ. 2017

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Δήμου Σπάρτης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Μαΐου 2017 η καθιερωμένη ετήσια χορωδιακή συνάντηση του Μ.Ο.Σ. με τίτλο «ΧΟΡΩΔΙΑΚΑ 2017». Η εκδήλωση για πέμπτη συνεχή χρονιά εντάχθηκε στις εκδηλώσεις μνήμης «Παλαιολόγεια 2017», υπό την αιγίδα του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει την Μικτή Χορωδία του Συλλόγου Φίλων Θρησκευτικής Μουσικής «Χορωδία Λουτρακίου», το Φωνητικό Σύνολο της Πατραϊκής Μαντολινάτας VOCAL και την Μικτή Χορωδία του Μ.Ο.Σ. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, υψηλών τεχνικών απαιτήσεων και με ποικιλία ακουσμάτων, ενθουσίασε το κοινό, το οποίο συνόδευσε τις εμφανίσεις των σχημάτων με δυνατό χειροκρότημα και επαινετικά σχόλια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης, κ.κ. Ευστάθιος, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Αδ. Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Ευάγγελος Βαλιώτης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Π.Δ. κ. Γεωργία Γαλανοπούλου, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο Μ.Ο.Σ. ευχαριστεί θερμά το Δήμο Σπάρτης και το Ν.Π.Π.Δ. για την καθοριστική συμβολή τους στην παρουσίαση της εκδήλωσης, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης μας που παρείχαν τη βοήθειά τους στη διάρκεια της διοργάνωσης.

Η χορωδιακή χρονιά κλείνει επίσημα με την εμφάνιση της Μικτής Χορωδίας του Μ.Ο.Σ. στις 11 Ιουνίου, στο 2ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα, στην Σκάλα. Ευχόμαστε σε όλους Καλό Καλοκαίρι!

About The Author

Μικτή Χορωδία & Ανδρική - Εκκλησιαστική Χορωδία

Related posts

Απάντηση