Τελευταία Νέα

Χριστουγεννιάτικο Κοντσερτο Πολυφωνικής 2014 (spot)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η γιορτή- θεσμός για την πόλη της Πάτρας, το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο του Οργανισμού της Πολυφωνικής, είναι κοντά μας!
Η Πολυφωνική έβαλε τα δυνατά της και μαζί με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα «Academica» ακολουθούν τις γιορτινές υποδείξεις της μπαγκέτας του Μο Δημήτρη Μποτίνη. 
Για το σκοπό αυτό, επιστρατεύσαμε τη ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός], την ΠΑΙΔΙΚΗ & τη ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού], την ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος] και για την ερμηνεία Χριστουγεννιάτικων μελωδιών από το διεθνές ρεπερτόριο, τη σοπράνο- κολορατούρα, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.
Ένα σύνολο από 350 ερμηνευτές και το χορευτικό της Σχολής Ελευθερίας Τσαφούλια, θα σας καλωσορίσει στον μελωδικό κόσμο της Πολυφωνικής, στον μελωδικό κόσμο του Χριστουγεννιάτικου Ονείρου. 

Και επειδή ποτέ τα Χριστούγεννα δεν μας είναι αρκετά… θα κάνουμε και Προσυναυλιακή εκδήλωση στις 6.30 μ.μ. στη μικρή αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου. 
Εκεί, το Θεατρικό μας εργαστήρι (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη-Γεωργιτσοπούλου)[Χορεύουν Αργεντίνικο τάνγκο :Γιώργος Μπουρλέσης και η ντάμα του Ελένη Ανδριοπούλου, χοροδιδάσκαλοι αντίστοιχα στο Tango Club Patras και Dirty Dancing Dance School.]), το Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «Εμμέλεια» (Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας) και η Προπαιδική μας Χορωδία (Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου) θα δώσουν τη δική τους ζεστή ερμηνεία των ημερών! 

Σας περιμένουμε όλους! 

Εισιτήρια και για τις δυο εκδηλώσεις θα μπορείτε να βρείτε από τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στα γραφεία μας, Κορίνθου 280 & Γούναρη ενώ για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο θα βρείτε αριθμημένα εισιτήρια για την Πλατεία και στα δισκοπωλεία Musical & Discover.

Είσοδος Προσυναυλιακής εκδήλωσης: €5
Είσοδος Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου: €20 πλατεία & €15 εξώστη.

About The Author

Προπαιδική, Παιδική, Νεανική, Μικτή, Βυζαντινός Χορός, Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Θεατρικό εργαστήρι, Ορχηστρικό-Κιθαριστικό σχήμα ¨VIBRATO¨, Ωδείο Πολυφωνικής Χορωδίας

Related posts

Απάντηση