Τελευταία Νέα

ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2020

Αγαπημένα μας Μέλη

Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου  2020 στις 11:00 π.μ.  Διαδικτυακά.

Λόγω της πανδημίας του Covid-19 και με τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού που ισχύουν στη χώρα μας, η μετακίνηση για συναθροίσεις δεν επιτρέπεται και, ακόμα και αν αρθεί ο περιορισμός των μετακινήσεων, δεν θα επιτρέπεται η συνάθροιση σε κλειστό χώρο πολλών ατόμων. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα αυτά και με την δυνατότητα που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, το Δ.Σ. αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη Γενική μας Συνέλευση διαδικτυακά, με την πλατφόρμα του Zoom.

Σύντομα θα σας σταλούν οι κωδικοί πρόσβασης στην πλατφόρμα αυτή, για να μπορέσετε να λάβετε μέρος στη Γενική μας Συνέλευση. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στα Μέλη μας, που είναι μακριά από την Αθήνα, να λάβουν μέρος ανέξοδα στη Γενική μας Συνέλευση, να ενημερωθούν για τις ενέργειες που έκανε η Στέγη και για αυτές που προγραμματίζει να κάνει, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις και προτάσεις προς τα μέλη του Δ.Σ. και να ακούσουν και τις προτάσεις των άλλων μελών μας. Ήρθε η στιγμή να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες, που μας προσφέρει η τεχνολογία, αλλά και το νέο μας καταστατικό, που επιτρέπει τη συμμετοχή σε Γενικές Συνελεύσεις χωρίς τη φυσική παρουσία των μελών.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α.        Καλωσόρισμα & Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Β.         Ανάγνωση θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης Γενικής Συνέλευσης.

Γ.         Διοικητικός Απολογισμός Νοέμβριος 2019 – Νοέμβριος 2020.

Δ.        Οικονομικός Απολογισμός Νοέμβριος 2019 – Νοέμβριος  2020.

Ε.         Ανάγνωση  Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα 01-11-2019 έως τις 30 Οκτωβρίου του 2020.

ΣΤ.      Συζήτηση επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

Ζ.        Έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή του Δ.Σ από κάθε διαχειριστική ευθύνη.

Η.        Προϋπολογισμός Οικονομικού έτους 2021.

Θ.        Προγραμματισμός Καλλιτεχνικών Δράσεων Στέγης για τα έτη 2021-2022 & συζήτηση επ’ αυτών.

 

Θα ήταν σκόπιμο να υπενθυμίσουμε στην αγάπη σας, ότι είναι πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για την έμπρακτη  στήριξη της  Στέγης Ελληνικών Χορωδιών & του έργου της προς όφελος όλων των Ελληνικών Χορωδιών, για να δώσουμε προοπτική  και ελπίδα στο μέλλον της Ελληνικής Χορωδιακής Μουσικής, με τον τρόπο και τις δυνατότητες που ο καθένας μας μπορεί. Παρακαλούμε όσα μέλη μας δεν έχουν καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές του προς την Στέγη Ελληνικών Χορωδιών να φροντίσουν να τακτοποιήσουν τις σχετικές εκκρεμότητες πριν από την Γενική μας Συνέλευση. Πληροφορηθείτε για τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες από την Ταμία μας Κα Βάσω Καριώτη (e-mail: vasso.karioti@gmail.com κιν. 6983-026735).

Η Στέγη μας έκανε πράξη το όραμά της για ποιοτική αναβάθμιση της Ελληνικής Χορωδίας μέσα από νέες μορφές επικοινωνίας, υποστήριξης, προβολής και ανάδειξης του έργου των μελών της, με συλλογικότητα, συμμετοχική δράση, δημιουργικότητα και απόλυτο σεβασμό στη Μουσική Τέχνη.

Όλοι όσοι συμφωνούμε με το όραμα και τους στόχους της, μπορούμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και να πάμε τη Στέγη ακόμη πιο μπροστά, αρκεί να το πιστέψουμε και να το θελήσουμε προς όφελος της Χορωδιακής Μουσικής και της Ελληνικής Χορωδίας. Μόνο τότε θα βρει νόημα ύπαρξης η Στέγη.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΔΡΑΣΕΩΝ

ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ 2021-2022

Κάλεσμα προς  τας  μέλη μας για την ενεργή βοήθεια, στήριξη και συμμετοχή τους για την καλύτερη οργάνωση των παρακάτω δράσεων.

 

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 8ου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ.
  1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2021-2022

ΘΕΜΑ : Τα κομμάτια του 2ου &  3ου  Διαγωνισμού Σύνθεσης Χορωδιακού έργου (Παρτιτούρες με τα 10 πρώτα έργα από τον κάθε  Διαγωνισμό).

  1. ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ το 2021 στην Αθήνα για από κοινού δράση.
  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ το 2021 με τη συμμετοχή χορωδιών της Στέγης , ορχήστρας και σολίστ με έργα αφιερωμένα στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.
  1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟ 2021, ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΣΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, Η ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
  1. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ.
  1. ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟ 2022.

 

Περιμένουμε να σας δούμε όλους στη Διαδικτυακή μας Γενική Συνέλευση στις 13 .12.2020 και να έχουμε ένα εποικοδομητικό και γόνιμο διάλογο.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών

 

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός  Γραμματέας

 

 

Θωμάς Λουζιώτης                                         Γιώργος Γεωργόπουλος

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: www.stegi-chorus.gr , info@stegi-chorus.gr

Θωμάς Λουζιώτης (Πρόεδρος Δ.Σ.): 6945-159679

Γιώργος Γεωργόπουλος (Γενικός Γραμματέας): 6936-773337

Βάσω Καριώτη (Ταμίας): 6983-026735

About The Author

Related posts

Απάντηση