Τελευταία Νέα

Δέκατη Τέταρτη Ενότητα Έργων Αρχείου Αντώνη Κοντογεωργίου

Σας ενημερώνουμε ότι στο Χορωδιακό Αρχείο του Αντώνη Κοντογεωργίου στη Μουσική Βιβλιοθήκη αναρτήθηκε η δέκατη τέταρτη ενότητα έργων.

H 14η ανάρτηση περιλαμβάνει για χορωδίες όμοιων φωνών τα δύο νυφιάτικα της Μαριέλλης Σφακιανάκη, Το ράψιμο του νυφικού και Το ντύσιμο της νύφης, σε πρωτότυπη μουσική που παραπέμπει υποδηλωτικά και στο κλίμα δημοτικών τραγουδιών. Το δημοτικό τραγούδι, Η τρεχαντήρα, θα το βρείτε σε ωραία προσωπικού ύφους επεξεργασία του Τάσου Παππά. Τέλος υπάρχουν και δυο πολύ αγαπητά τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου σε επεξεργασία για μεικτή χορωδία και πιάνο από τον Κωστή Κριτσωτάκη, Όνειρο δεμένο και Χάθηκε το φεγγάρι, αναθέσεις και τα δύο του πάλαι ποτέ Κέντρου Χορωδιακής Πράξης.

Όλα τα έργα όλων των αναρτήσεων είναι διαθέσιμα στη Μουσική Βιβλιοθήκη της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών.

Απευθείας πρόσβαση στις παρτιτούρες:

Ξαρχάκος – Όνειρο δεμένο

Παππάς – Τρεχαντήρα

Σφακιανάκη Μ. – 2 νυφιάτικα

Ξαρχάκος – Χάθηκε το φεγγάρι

 

Βάση Δεδομένων Χορωδιακού Αρχείου του Αντώνη Κοντογεωργίου

Για να προσπελάσετε τη βάση δεδομένων του Χορωδιακού Αρχείου του Αντώνη Κοντογεωργίου πατήστε εδώ. Πατώντας πάνω στο βελάκι δεξιά στην κάθε στήλη της επικεφαλίδας, διαλέγετε τα κριτήρια αναζήτησης που επιθυμείτε έτσι ώστε εύκολα να φτάσετε στο ζητούμενο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Αντώνη Κοντογεωργίου για την ευγενική παραχώρηση του πολύτιμου χορωδιακού του αρχείου.

About The Author

Related posts

Απάντηση