Τελευταία Νέα

Σεμινάριο (master class) τραγουδιού από το Εναρμόνιο Ωδείο Αθήνας σε συνεργασία με τον διακεκριμένο βαρύτονο Τάση Χριστογιαννόπουλο

seminariotragoudiou (1)

 

Το Εναρμόνιο Ωδείο Αθήνας οργανώνει σεμινάριο (master class) τραγουδιού για διπλωματούχους μονωδίας και σπουδαστές ανωτέρας με το διακεκριμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό βαρύτονο Τάση Χριστογιαννόπουλο.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 23 Οκτωβρίου 2016 και θα αφορά αισθητική και ερμηνεία αριών ορατορίου –όπερας καθώς και Lead. Το σεμινάριο θα παρέχει με δική του οικονομική επιβάρυνση  πιανίστα για την συνοδεία των έργων μπορούν όμως οι ενδιαφερόμενοι με δική τους οικονομική επιβάρυνση να έχουν δικό τους.

Λόγω περιορισμένων θέσεων ενεργών συμμετεχόντων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να αποστείλουν τις παρτιτούρες των προς διδασκαλία έργων σε μορφή pdf έως 30-09-2016  στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  enarmonio.wdeio@gmail.com και nicoskariotis@gmail.com

Για του ενεργά συμμετάσχοντες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας  ενώ για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο ως ακροατές δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση όσο αφορά την ημερομηνία και το επίπεδο σπουδών.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής ενώ το αντίτιμο συμμετοχής ανέρχεται  σε 100 € για τους ενεργούς συμμετέχοντες και 30 € για τους ακροατές.

Πληροφορίες  στα τηλέφωνα 2108542272 (εναρμόνιο ωδείο και 6981386802 (Νίκος Καριώτης)

 

About The Author

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών είναι Συλλογικός Πολιτιστικός φορέας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συνενώνει πανελλαδικά φορείς που διατηρούν στους κόλπους τους χορωδιακά σχήματα ή ασχολούνται με τη χορωδιακή τέχνη, δραστηριότητα και έρευνα καθώς και φυσικά πρόσωπα που έχουν κάποια από τις ανωτέρω ιδιότητες.

Related posts

Απάντηση