2η Μουσική Τριλογία (Ηράκλειο)

Τρεις ημέρες ανοίγει για το κοινό ο εκπληκτικός ναός του Αγίου Πέτρου Δομινικανών που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Όσοι βρεθούμε εκεί στις 18, 21 και 22 Απριλίου 2019, στις 20:30 το βράδυ, μπορούμε ν’ απολαύσουμε τρεις ξεχωριστές μουσικές εκδηλώσεις υπό το γενικό τίτλο: “2η Μουσική Τριλογία”. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Πέμπτη 18 Απριλίου Α΄ Μέρος “Συνομιλία με την Μουσική” Σκιαγραφία της Μεσαιωνικής και Αναγεννησιακής Μουσικής: Μαίρη Μαρκοπούλου Ξύλινα Πνευστά: Γιώργος Ζαχαριουδάκης Ντουέτο: Νεκταρία Λαουμτζή mezzo soprano Ανδρέας Μαυρακάκης κιθάρα Β΄ Μέρος Ένα ταξίδι στην Αναγέννηση και το Μπαρόκ από την Νεκταρία Λαουμτζή και την ομάδα Μονωδίας της.

Κυριακή 21 Απριλίου “Behold, I tell you a mystery” Μια βραδιά με αποσπάσματα από ορατόριο και όπερα. Μάνος Χριστοφακάκης βαθύφωνος Mélisande Sinsoulier πιανίστα

Δευτέρα 22 Απριλίου Tuba mirum – Σάλπιγγος ήχος Κατανυκτική συναυλία με έργα για τρομπέτα και πιάνο Δέσποινα Σκανδαλάκη, τρομπέτα Διονύσης Μαλλούχος, πιάνο Ζωή Παπαδάκη, φιλολογική επιμέλεια – απαγγελία κειμένων. Ελεύθερη είσοδος για το κοινό! Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου και τον Μουσικό Σύλλογο Απόλλων, τιμώντας τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μνημείων και Τοποθεσιών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πηγή: http://www.voltarakia.gr/epilegmeno-voltaraki/item/4502-mousiki-trilogia-ston-ekpliktiko-nao

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *