2ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ (ΚΟΡΙΝΘΟΣ)

Θέμα : “Από τον Palestrina στον Haydn”

ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ

Από την Παρασκευή 21 έως και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο ένα σημαντικό και ενδιαφέρον από παιδαγωγικής και μουσικής άποψης Σεμινάριο Διεύθυνσης Χορωδίας, που διοργανώνει το Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο, στο οποίο θα διδάξει ένας εκ των κορυφαίων διευθυντών Χορωδίας, ο Νίκος Ευθυμιάδης (Master of Arts στη Διεύθυνση).
Το τριήμερο σεμινάριο (21 έως και 23 Φεβρουαρίου 2020) απευθύνεται σε Διευθυντές Χορωδιών (μικτών, ανδρικών, γυναικείων, παιδικών, νεανικών, ωδείων, σχολείων κ.λπ.), σε καθηγητές μουσικής Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που διευθύνουν χορωδία, καθώς και σε σπουδαστές μουσικής, εκκολαπτόμενους διευθυντές χορωδίας και σε ερασιτέχνες διευθυντές χορωδίας, χορωδούς κλπ.
Στις αίθουσες του Σύγχρονου Κορινθιακού Ωδείου (Κολιάτσου 33, β΄όροφο, Κόρινθο) καθηγητές μουσικής – διευθυντές χορωδιών, ενεργοί-ακροατές-χορωδοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο σεμινάριο, που περιλαμβάνει πρωινή-απογευματινή εργασία και βραδινές συναυλίες. Τα μαθήματα θα γίνονται καθημερινά, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 20 εκπαιδευτικών ωρών που αποτελεί πιστοποίηση και ως επιμόρφωση εκπαιδευτικών Α/θμιας & Β/θμιας στη συγκεκριμένη εξειδίκευση.

Αναλυτικές πληροφορίες, το πρόγραμμα και η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμες στο Ημερολόγιο Εκδηλώσεων.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *