3ο Πανελλήνιο Σεμινάριο: Φωνητική Τεχνική και Διεύθυνση Χορωδίας

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

  «Φωνητική Τεχνική και Διεύθυνση Χορωδίας»

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου & 2ου Πανελλήνιου Σεμιναρίου στον Βόλο το 2007 και στη Θεσσαλονίκη το 2008 αντίστοιχα, πραγματοποιεί το 3ο Σεμινάριο με θέμα «Φωνητική Τεχνική και Διεύθυνση Χορωδίας» στην Αθήνα, από Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016  έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016  το οποίο θα φιλοξενηθεί στις αίθουσες του Ελληνικού Ωδείου στο Μαρούσι  (Λεωφόρος Κηφισίας 148 & Πεντέλης 2).

Εισηγητές του Σεμιναρίου είναι ο Μίλτος Λογιάδης διακεκριμένος Αρχιμουσικός, Διευθυντής Ορχήστρας, Καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Μ.Μ.Α. και η Χριστίνα Γιαννακοπούλου, καταξιωμένη Σολίστ,  Καθηγήτρια Μονωδίας με πολλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει επίσης υποδειγματική & βιωματική διδασκαλία για τους συμμετέχοντες. Τα έργα θα ερμηνεύσει η Χορωδία «Ambitus» του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης – Μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών Διδασκαλία – Διεύθυνση : Κατερίνα Βασιλικού, στο Πιάνο ο συνθέτης Θάνος Μαργέτης. Στους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων για την Αιγίδα του, το Ελληνικό Ωδείο και τον Διευθυντή του Ανδρέα Παρασκευόπουλο για την άψογη συνεργασία και την φιλοξενία του Σεμιναρίου στις αίθουσες του Ωδείου, την ΕΕΜΑΠΕ και την πρόεδρό της Μαρία Αργυρίου για την υποστήριξη και την εν γένει βοήθεια, τους Εισηγητές, τον Πιανίστα, τη Χορωδία Ambitus και τη Μαέστρο της. Επίσης τον Χορηγό SCHOLART Α.Ε. – Εμπόριο Ειδών Χαρτοπωλείου  και όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση του Σεμιναρίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :

Στέγη Ελληνικών Χορωδιών : website : www.stegi-chorus.gr,
email: info@stegi-chorus.gr
https://www.facebook.com/stegichorus/
210-6375420, 6981-386802, 6936-773337, 6945-159679

Ελληνικό Ωδείο : website : http://www.hcma.gr, email: eo@conservatory.gr
Λεωφόρος Κηφισίας 148 & Πεντέλης 2 Μαρούσι, 210-6140030

 

 

Υπεύθυνοι Οργάνωσης Σεμιναρίου Στέγης Ελληνικών Χορωδιών :

Θωμάς Λουζιώτης, Πρόεδρος – Δ/ντής Χορωδιών,

Νίκος Καριώτης, Υπεύθυνος Τομέα Παιδείας και Επιμόρφωσης, Συνθέτης

Γιώργος Γεωργόπουλος, Γενικός Γραμματέας – Μουσικός – Επικοινωνιολόγος

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *