Τελευταία Νέα

Συναυλία για τα 30 χρόνια της Χορωδίας Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας

filom-lar-04-05-2014

Η Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, υπό τη δ/νση της κ. Μάγδας Αλεξανδρή – Δημόκα , με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30
χρόνων από την ίδρυσή της, διοργάνωσε πανηγυρική χορωδιακή συναυλία το Σάββατο, 14-3-2015 . Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας με τη συμμετοχή εξαιρετικών σολιστών, όπως οι υψίφωνοι Μαρία Ρουκά, Αμαλία Σδρόλια, Ναδίνα Τζιάτζιου , οι τενόροι Θάνος Ζήσης και Αστέρης Τσέτσιλας, με τη συνοδεία στο πιάνο της Ευγενίας Μαμανού και του Μάριου Καζά και στο βιολί του Κορνήλιου Μπουγιούκ το φιλόμουσο κοινό της πόλης μας απόλαυσε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και απαράμιλλης αισθητι- κής , αντάξιο του επετειακού χαρακτήρα της εκδήλωσης.

Έγινε επίσης απονομή τιμητικών αναμνηστικών διπλωμάτων στα παλαιά μέλη και στους μαέστρους που στο παρελθόν , έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, είχαν αναλάβει τη διεύθυνση της Χορωδίας μας , μέσα σε μία συγκινη- σιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Στη συναυλία έλαβε μέρος και η Μικτή Χορωδία Μυτιλήνης ‘ Νίκος Σκαλκώτας’, μία χορωδία με διεθνείς διακρίσεις, υπό τη δ/νση του κ. Στέλιου Λασκαρίδη.
Παράλληλα η Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της για την προγραμματισμένη συναυλία στις 16-5-2015 στη Ζωγράφειο Σχολή της Κων/πολης , προσκεκλημένη της εκεί ελληνικής παροικίας .

About The Author

Γυναικεία Χορωδία με πλούσια δράση και διακρίσεις. Αποτελείται από 35 μέλη και διευθύνεται από τη μαέστρο, κ. Μάγδα Αλεξανδρή – Δημόκα

Related posts

Απάντηση