5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ

Αγαπητοί φίλοι,

Η Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ» έχει τη χαρά να σας ανακοινώσει τη διοργάνωση του 5ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2015, στη Θεσσαλονίκη.

Εάν θέλετε να συμμετέχετε σε μια γιορτή με τις  ωραιότερες μελωδίες Μιούζικαλ του διεθνούς θεάτρου και κινηματογράφου, ελάτε να συναντηθούμε  στη Θεσσαλονίκη, τον επόμενο Απρίλιο, σε ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην Ειρήνη, τη Φιλία, τη Συνεργασία,  τη Συναδέλφωση και την Αλληλεγγύη των λαών. Το 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ θα είναι επιπλέον αφιερωμένο στη μνήμη του πρωτοπόρου μαέστρου και διοργανωτή των μεγαλυτέρων Διεθνών Χορωδιακών Φεστιβάλ στην Ελλάδα, Θρασύβουλου Κάββουρα.

  • Το Φεστιβάλ δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε όλες τις χορωδίες και φωνητικά σύνολα από όλο τον κόσμο.
  • Κάθε χορωδία καλείται να ερμηνεύσει πέντε τραγούδια, εκ των οποίων τουλάχιστον τα τρία  να προέρχονται από Μιούζικαλ ενώ τα υπόλοιπα δύο είναι της ελεύθερης επιλογής της, κατά προτίμηση τραγούδια μουσικής τζαζ, ποπ ή από κινηματογραφικές ταινίες.
  • Το πρόγραμμα της πρώτης και της τελευταίας ημέρας το πρωί θα είναι ελεύθερο, επιτρέποντας τη συμμετοχή και σε χορωδίες που δεν περιλαμβάνουν  στο ρεπερτόριό τους έργα Μιούζικαλ.
  • Οι χορευτικές ερμηνείες – χορογραφίες των χορωδιών είναι καλοδεχούμενες.
  • Η Τελετή  Έναρξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο της Ρωμαϊκής Αγοράς, μεγάλης αξίας ιστορικό μνημείο της Θεσσαλονίκης.
  • Το Φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε σχολές χορού ή χορευτικά συγκροτήματα που θα εμφανισθούν με χορογραφίες από το ρεπερτόριο του παγκόσμιου Μιούζικαλ.
  • Η φιλοξενία των χορωδιών προβλέπεται σε ξενοδοχεία 3*, 4* και 5* με κόστος διαμονής ιδιαίτερα ελκυστικό. Η παραμονή στη Θεσσαλονίκη – πολυπολιτισμική πόλη της ανατολικής Μεσογείου-  συγκεντρώνει  ιδιαίτερο αρχαιολογικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Έτσι οι χορωδίες συνδυάζουν τη συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ, με τη γνωριμία των πλούσιων ιστορικών μνημείων της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής .

Για περισσότερες πληροφορίες , παρακαλείσθε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της χορωδίας :

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ​​(www.xorodiakorais.com)

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ θα χαρεί να σας παράσχει οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Το 5ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ περιμένει και τη δική σας συμμετοχή στην Παγκόσμια Γιορτή του Μιούζικαλ.

 

Για τη Χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ»

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής                    Η Καλλιτεχνική διευθύντρια

Στράτος Τσίχλας                                                                  Jasenka Ostojić

 

Eπικοινωνία:

Χορωδία “ΚΟΡΑΗΣ”

Αλκμήνης 53, Τ.Κ. 54249, Θεσσαλονίκη

Τηλ-Φαξ:  2310 309900/ 6942 487804

e-mail: choirkorais94@gmail.com

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *