5ο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο – Αλλαγή Ημερομηνίας

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των τεσσάρων αφιερωμάτων στον Τριπολίτη ποιητή και στιχουργό, ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει το 5ο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα που έχει, πλέον, καθιερωθεί ως Πανελλήνιος θεσμός για την Τρίπολη και την Ελλάδα.

Είναι ένα 4ήμερο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ – κατά το οποίο θα λάβουν μέρος χορωδιακά σύνολα- και όχι μόνο…-  απ’ όλη την Ελλάδα…

Για φέτος οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του Φεστιβάλ ορίστηκαν αρχικά στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2024. Για λόγους ανωτέρας βίας, όμως, το 5ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟN ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ μετατίθεται για τις αρχές Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 1, 2 και 3 Μαρτίου 2024. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο ώρα βραδινή. Το πρόγραμμα των χορωδιών θα είναι 25λεπτο, με ποικίλο ρεπερτόριο, με την υποχρέωση να υπάρχουν δύο τουλάχιστον τραγούδια του Νίκου Γκάτσου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες χορωδίες να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: Μο Ελένη Αλεξοπούλου, 6977997359, Μο Αμαλία Γούλα, 6945185500, Γραμματεία, Καγκλή Μαρία, 6974796591. Θα χαρούμε να τραγουδήσουμε μαζί σας την τοπική αλλά και πανελλήνια μουσική μας παράδοση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Από το Δ.Σ. τής
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

About The Author

Μικτή, Μικτή Εκκλησιαστική Χορωδία

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *