Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ορθή προφορά ξένων κειμένων στο λυρικό τραγούδι 2023

11 Ιανουαρίου 2023 - 18 Φεβρουαρίου 2023

Το International Phonetic Alphabet (IPA – Διεθνές Φωνητικό Αλφάβητο) χρησιμοποιείται εκτενώς στο εξωτερικό για την ορθή επεξήγηση των φωνητικών ήχων των γλωσσών στο τραγούδι.

Η εκμάθηση του IPA αποτελεί εργαλείο τόσο για τη σωστή άρθρωση των γλωσσών στο τραγούδι, όσο και για την καλύτερη επικοινωνία των ήχων στο μάθημα ή στην πρόβα. Το IPA είναι επιπρόσθετα κλειδί για την πρόσβαση στην ευρύτερη διεθνή βιβλιογραφία πάνω στην ορθή προφορά των γλωσσών και του λυρικού ρεπερτορίου.

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή στο σεμινάριο που διοργανώνει το Ελληνικό Ωδείο με τη σοπράνο Λυδία Ζερβάνου.

Έναρξη την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ώρα 19:00 – 20:00 και τις επόμενες Τετάρτες 18 και 25 καθώς και 1, 8 και 15 Φεβρουαρίου, πάντα την ίδια ώρα με 6 διαδικτυακές συνεδρίες.
Την Παρασκευή και το Σάββατο 17 – 18 Φεβρουαρίου ώρες 17:00-20:00 ολοκληρώνεται το σεμινάριο με Masterclass στο Ελληνικό Ωδείο.

 

Κόστος:

Διαδικτυακές συνεδρίες: 85,00 € – Καθηγητές & Σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου 75,00 €
Με προκράτηση έως και 8 Ιανουαρίου 2023 έκπτωση 10,00 €

Masterclass ενεργός συμμετοχή: 65,00 € – Καθηγητές & Σπουδαστές του Ελληνικού Ωδείου 55,00 €
(περιλαμβάνονται 2 μαθήματα των 15 λεπτών με τη συνοδεία πιάνου)
Με προκράτηση έως και 5 Φεβρουαρίου 2023 έκπτωση 10,00 €

 

Δηλώστε σήμερα συμμετοχή και κερδίστε τις εκπτώσεις από την προ κράτηση.

Προσοχή !!! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

  • Στις διαδικτυακές συνεδρίες μπορούν να λάβουν μέρος σπουδαστές μονωδίας, επαγγελματίες λυρικοί τραγουδιστές, πιανίστες με κέντρο ενδιαφέροντος τη συνοδεία λυρικών τραγουδιστών, μαέστροι, που θα επιλεγούν κατά σειρά προτεραιότητας αφού αποστείλουν την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και 10 Ιανουαρίου 2023 και εξοφλήσουν το ποσό συμμετοχής τους.
  • Στο masterclass μπορούν να λάβουν μέρος ως ενεργά συμμετέχοντες σπουδαστές μονωδίας, επαγγελματίες λυρικοί τραγουδιστές, που θα επιλεγούν κατά σειρά προτεραιότητας αφού αποστείλουν την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και 15 Φεβρουαρίου 2023 και εξοφλήσουν το ποσό συμμετοχής τους.
    Οι ενεργά συμμετέχοντες δηλώνουν δύο έργα της επιλογής τους στη φόρμα (ρεπερτόριο), τα οποία θα διδαχθούν σε δύο μαθήματα διαρκείας 15 λεπτών το καθένα.
  • Όσοι επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν το masterclass ως ακροατές.

Προσδοκώντας το Νέο Έτος να είναι καλό, δυναμικό και δημιουργικό για όλους, το Ελληνικό Ωδείο σας εύχεται υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και επίτευξη των στόχων σας.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
11 Ιανουαρίου 2023
Τέλος:
18 Φεβρουαρίου 2023
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *