Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

2ο Μουσικό Φεστιβάλ Κιθάρας του Ωδείου της Πολυφωνικής Πάτρας

29 Ιανουαρίου 2016 @ 22:30 - 31 Ιανουαρίου 2016 @ 22:00

Πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τριήμερο ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ‘’6 χορδές μία Ορχήστρα’’, του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Εφη Καββαδία-Ζέρβα], από 29-31 Ιανουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού [αίθουσα συναυλιών ‘’Τόλης Νομικός’’], με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, η δημοσιογράφος Ρούλα Κωστακοπούλου και ο καθηγητής της κιθάρας του Ωδείου, Γιώργος Αθανασακόπουλος, θα ανοίξουν το Φεστιβάλ με μία ζωντανή ραδιοφωνική παράσταση, με θέμα: ‘’Λόγος πεζός- λόγος μουσικός’’. Μουσικά διαλείμματα, με τη συμμετοχή του σπουδαστή κιθάρας, Βασίλη Διαμαντόπουλου.

 

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 5 το απόγευμα,

οι καθηγητές του Ωδείου, Βασίλης Τζιατζιάς και Γιώργος Αθανασακόπουλος, θα φτιάξουν από κοινού μία τάξη με θέμα: ‘’Ήχος φυσικός- ήχος ηλεκτρικός’’, ενώ στις 8 το βράδυ, νέοι κιθαριστές θα παρουσιάσουν τα μουσικά τους συναισθήματα, μέσ’ από ένα μουσικό ταξίδι με θέμα: ‘’Ο μικρός κιθαριστής’’.

 

Την Κυριακή τέλος, 31η Ιανουαρίου, στις 4 το απόγευμα, από κοινού με το μουσικοσυνθέτη Μιχάλη Τσακίρη, θα δημιουργηθεί STUDIO, όπου οι μετέχοντες θα μπορούν να ηχογραφήσουν τα τραγούδια τους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας στις 8, το Φεστιβάλ θα κλείσει τις εργασίες του, με συναυλία έργων του Μάνου Χατζιδάκι, για κιθάρα και μαντολίνο, με τους καθηγητές του Ωδείου, Τέτη Ζέρβα και Γιώργο Αθανασακόπουλο και το Ορχηστρικό Σχήμα ‘’VIBRATO’’ του Οργανισμού [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος- φωνή: Δέσποινα Κριμπά].

 

 Για το εργαστήρι ‘’Ήχος φυσικός- ήχος ηλεκτρικός’’ και για το ‘’Studio’’, απαιτείται ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, στη Γραμματεία του Οργανισμού [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 222.248, 2610 279.679. E-mail: choir@polyphonikipatras.gr].

 

To 2o Μουσικό Φεστιβάλ κιθάρας, υποστηρίζει η επιχείρηση μουσικών οργάνων: Music Station.

Λεπτομέρειες

Αρχή:
29 Ιανουαρίου 2016 @ 22:30
Τέλος:
31 Ιανουαρίου 2016 @ 22:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Χώρος Διεξαγωγής

Αίθουσα συναυλιών ‘’Τόλης Νομικός’’
Εγκαταστάσεις του Οργανισμού
Πάτρα, Ελλάδα
+ Χάρτης Google

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *