Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Cantelena’s Festival #1 The Sound of Choirs

18 Μαρτίου 2017 @ 19:30

H «Cantelena Χορωδία Πάτρας»  διοργανώνει με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών

το 1ο Cantelena’s Festival The Sound of Choirs

το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών,

ώρα 19:30.

Προσκεκλημένες είναι δυο φημισμένες και πολυβραβευμένες χορωδίες: η Παιδική Χορωδία του Μεγάρου Μουσικής «Rosarte» και η Παιδική Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας που μαζί με την Cantelena θα ερμηνεύσουν μελωδίες από το σύγχρονο χορωδιακό ρεπερτόριο.

 

Η «Rosarte» έχει 15 χρόνια πορείας υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα. Αποτελείται από 230 επίλεκτα παιδιά ηλικίας 6 έως 19 ετών και σε κάθε της εμφάνιση αποσπά διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους του Πνεύματος και της Τέχνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Έχει χαράξει μία σπουδαία πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα έχοντας κερδίσει πολλές σημαντικές διεθνείς διακρίσεις ενώ συνεργάζεται σε συναυλίες με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες και τις επαγγελματικές χορωδίες της χώρας μας.

 

Η Παιδική Χορωδία «Αρμονία» Πρέβεζας ιδρύθηκε το 1983 στην Πρέβεζα έχοντας αποσπάσει σειρά βραβείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διεθνείς χορωδιακούς διαγωνισμούς. Έχει αναδειχθεί δυο φορές ως η «Καλύτερη Ελληνική Παιδική Χορωδία» στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Αθηνών και έχει συνεργαστεί με αναγνωρισμένα μουσικά σύνολα. Την Χορωδία διευθύνει η Ανέλια Στεφάνοβα

 

Η «Cantelena Χορωδία Πάτρας» υπό τη διεύθυνση της Ελένης Παπαδοπούλου – Αραβαντινού, ξεκίνησε την διαδρομή της στα πολιτιστικά δρώμενα της Πάτρας τον Σεπτέμβριο του 2016. Στην χορωδία λειτουργούν τέσσερα τμήματα (Χορωδία Νέων, Παιδική Χορωδία καθώς και δύο προπαρασκευαστικά τμήματα Junior και Pre-Junior)

Στόχος της Cantelena είναι η ενίσχυση της Χορωδιακής Εκπαίδευσης στη χώρα μας με σύγχρονο, καινοτόμο τρόπο καθώς και η διάδοση της χορωδιακής μουσικής με την πραγματοποίηση συναυλιών σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (σε εκδηλώσεις όπως κοντσέρτα, όπερα, χορωδιακά φεστιβάλ).

Προσδοκία όλων μας είναι ότι η πολιτιστική αυτή δράση θα συμβάλλει στην   καλλιέργεια της χορωδιακής τέχνης και θα βρει θερμή ανταπόκριση τόσο από την Μουσική Κοινότητα, όσο και από την τοπική κοινωνία.

 

Τιμές εισιτηρίων:

5 ευρώ (για φοιτητές, παιδιά)

10 ευρώ (γενική είσοδος)

Διάθεση εισιτηρίων:

Cantelena Χορωδία Πάτρας (Μαιζώνος 159, ώρες: 11:00-13:30 & 18:00-21:00)

Discover YOUR WAY (Πατρέως 30, τηλ.: 2610624916)

 

Χορηγοί εκδήλωσης: ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., PORTO RIO HOTEL, MITRELIS-Διεθνείς Μεταφορές, bath+tiles-ARAVANTINOS, AMPATANGELOU-English courses, INTERAMERICAN, talks-catering, MARK AaLEN, WINE CENTER A.E.,

Β.ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ- τεχνική εταιρεία, ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΜΕΓΑΚΛΗΣ- εμπορία γεωργικών εφοδίων ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ.

Χορηγοί επικοινωνίας: dete.gr, thebest.gr, Patrastv, Patras  Events

 

Πληροφορίες: Cantelena Χορωδία Πάτρας,

Τηλ.: 2610 273668, choir@cantelena.gr   Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18 Μαρτίου 2017
Ώρα:
19:30
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών
Λ. Ιπποκράτους, Πανεπιστημιούπολη Ρίου
Πάτρα, Ρίο 26504 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Phone
2610993999
Προβολή ιστότοπου Χώρος Διεξαγωγής

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *