Τελευταία Νέα

Διεθνής Διαγωνισμός για νέους Διευθυντές Χορωδιών με χρηματικό έπαθλο

Διεθνής Διαγωνισμός για νέους Διευθυντές Χορωδιών ηλικίας 25-35 ετών, με χρηματικό έπαθλο 10.000 $ και συναυλία στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης

Η MIDAMERICA PRODUCTIONS, INC., ΔΕΣΜΕΥΕΙ 100.000 ΔΟΛΆΡΙΑ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2034 ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΜΑΕΣΤΡΩΝ
Ο αποδέκτης του βραβείου θα λάβει 10.000 δολάρια και συναυλία ντεμπούτο στο Carnegie Hall. Ένας βραβευόμενος θα επιλέγεται κάθε χρόνο μεταξύ 2024 και 2035, για 100.000 δολάρια συνολικά.

Νέα Υόρκη, 25 Ιανουαρίου 2024 – Με αφορμή μια εξαιρετικά επιτυχημένη, sold-out, 40ή επετειακή συναυλία, στην οποία παρουσιάστηκε η Συμφωνία αριθ. 9 «Ωδή στη Χαρά» του Μπετόβεν υπό τη διεύθυνση του Peter Tiboris και το «Magnificat» του John Rutter, η MidAmerica Productions, Inc. ανακοινώνει με χαρά την ίδρυση του MidAmerica Productions, Inc. Διεθνούς Διαγωνισμού Διεύθυνσης Χορωδίας- ένα ετήσιο βραβείο ύψους 10.000 δολαρίων και μια ατομική συναυλία στο Stern Auditorium/Perelman Stage στο Carnegie Hal σε έναν άξιο νέο διευθυντή χορωδίας ηλικίας 25-35 ετών. Με τη συνολική δέσμευση να φτάσει τα 100.000 δολάρια μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2034, που σηματοδοτεί την 50ή επέτειο της MidAmerica Productions, Inc., η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης του Peter Tiboris να καλλιεργήσει ταλέντα και να διασφαλίσει τη συνέχιση της μουσικής αριστείας στον κόσμο της χορωδιακής μουσικής.

Ο αποδέκτης αυτού του μοναδικού βραβείου δεν θα λάβει μόνο μια οικονομική επιχορήγηση, αλλά θα επωφεληθεί επίσης από την καθοδήγηση του ίδιου του Peter Tiboris και των μαέστρων της MidAmerica Productions, Inc. Επιπλέον, το βραβείο παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία στον βραβευθέντα να αναδείξει το ταλέντο του στη διάσημη σκηνή Perelman του Carnegie Hall. Ο Tiboris, ο διάσημος μαέστρος και οραματιστής πίσω από την Mid America Productions, Inc., εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την υποτροφία, δηλώνοντας: «Πιστεύω στην προώθηση της επόμενης γενιάς μαέστρων. Αυτή η εταιρική επιχορήγηση είναι ένας τρόπος για μένα να συνεισφέρω στο μέλλον της χορωδιακής μουσικής και να παρέχω σε αυτούς τους καλλιτέχνες την υποστήριξη που χρειάζονται για να αναπτυχθούν».

Ιδιαίτερη τιμή για την Στέγη Ελληνικών Χορωδιών αποτελεί το γεγονός ότι ο Πρόεδρός της, Θωμάς Λουζιώτης είναι μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού αυτού, ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα του χώρου, μεταξύ των οποίων και ο John Rutter.

Συγκεκριμένες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα και οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024. Η ανακοίνωση του βραβείου θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2024.
Για περισσότερες πληροφορίες και για να εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν αρχίσουν οι υποβολές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.midamerica-music.com/choralconductingcompetition.

Αναλυτικές πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής:

2025+MAP+International+Choral+Conducting+Competition

About The Author

Related posts

Απάντηση