Τελευταία Νέα

Εντυπωσιακή η πρεμιέρα της ΣΟΝΕ για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου

Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο διοργάνωσε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συναυλία Αγάπης με την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος.

Πάνω από 1500 θεατές απόλαυσαν στην κατάμεστη Αίθουσα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την μουσική πανδαισία αποτελούμενη από Νέους μουσικούς οι οποίοι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα αλλά και των χορωδιών και τραγουδιστών που έσπευσαν να πλαισιώσουν με τις αγγελικές φωνές τους την όλη εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά τα οποία μένουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου κα Ζωή Δανιηλίδου, αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης στα παιδιά του Φιλύρου και εν συνεχεία  επιβράβευσε και ευχαρίστησε εκ μέρους όλου του ΔΣ του Χωριού, τους συμμετέχοντες (Ορχήστρα – Χορωδία – Σολίστ) για την μουσική προσφορά τους. Επίσης ο Γενικός Διευθυντής του Χωριού κ. Λουκάς Ίσαρης τόνισε σε δήλωσή του, πως τέτοιες Άγιες ημέρες, τέτοιες προσπάθειες μόνο όταν είναι συλλογικές και με κοινό στόχο και σκοπό, είναι επιτυχημένες.

Η Συναυλία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου. Με τη στήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

*Συμμετείχαν οι Χορωδίες:
Μικτή Χορωδία Πάργας
(Μουσική διδασκαλία: Ανέλια Στεφάνοβα)

Μικτή και Νεανική Χορωδία »Επτάχορδη Λύρα» Αγ. Ευθυμίου Κερατσινίου
(Μουσική διδασκαλία: Χρυσούλα Τσιμούρη)

Γυναικεία & Παιδική χορωδία »Καλλιτεχνήματα»
(Μουσική διδασκαλία: Μαρία Μιχαλοπούλου)

Πολυφωνική Χορωδία »Θερμαΐδες»
Χορωδία Μίκρας
(Μουσική διδασκαλία: Ελευθερία Μεταξά)

Δημοτική Χορωδία Αρναίας
(Μουσική διδασκαλία: Βασίλης Κοκκαλιάρης)

Παιδική – Νεανική Χορωδία της ΣΟΝΕ
(Μουσική διδασκαλία: Ευάγγελος Αραμπατζής)

sone2019 filuro

*Συμμετείχαν οι τραγουδιστές:
Νικόλας Σαββίδης, Έλενα Τιτίρλα, Θάνος Παπαγεωργίου, Γιώργος Πασχαλιάς, Λευτέρης Τόλιας, Βασιλεία Τζίνα, Γιάννης Διονυσίου, Αθηνά Βέρμη, Ιωάννα Τσαούση

Διηύθυνε ο Ευάγγελος Αραμπατζής

Παρουσίασε (φιλική συμμετοχή) ο Αλέξης Κωστάλας

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές, το Φως του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις ψυχές μας !

About The Author

Παιδική - Νεανική Χορωδία Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος

Related posts

Απάντηση