ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ – ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2016

Αγαπημένα μας Μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών μετά από απόφαση της Γ.Σ. του Μαρτίου 2016 για 6μηνη παράταση της θητείας του Δ.Σ. προχωρά στην διενέργεια της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Φορέα μας στις 9 Οκτωβρίου 2016.   

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκείνα τα Μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και τακτοποίησαν στους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι,  τις οικονομικές συνδρομές τους προς τη ΣΤΕΓΗ.

Θα ήταν σκόπιμο να υπενθυμίσουμε στην αγάπη σας, ότι είναι πιο επιτακτική από ποτέ η ανάγκη για την έμπρακτη  στήριξη της  Στέγης Ελληνικών Χορωδιών & του έργου της προς όφελος όλων των Ελληνικών Χορωδιών, για να δώσουμε προοπτική  και ελπίδα στο μέλλον της Ελληνικής Χορωδιακής Μουσικής, με τον τρόπο και τις δυνατότητες που ο καθένας μας μπορεί.

Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Απολογιστική – Εκλογική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016 στις 10:30π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων – (πρώην Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου) Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Παπάγου.

Σημείωση :

Με το μέτρο αποβιβαζόμαστε  στο Σταθμό Εθνικής Άμυνας και από εκεί κατεβαίνετε την Λεωφόρο Μεσογείων προς Αθήνα μέχρι να βρούμε την Οδό Κύπρου που στρίβουμε αριστερά πάνω.

gs-2016-map

Η 6η παράλληλος από τη Λεωφόρο Μεσογείων στο αριστερό μας χέρι είναι η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου όπου συναντούμε το Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου.

Αυτή είναι η δεύτερη και οριστική ημερομηνία για την διεξαγωγή της Γενικής μας Συνέλευσης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α.        Καλωσόρισμα & Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.

Β.         Ανάγνωση θεμάτων Ημερήσιας Διάταξης Γενικής Συνέλευσης.

Γ.         Διοικητικός Απολογισμός Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2016.

Δ.        Οικονομικός Απολογισμός Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2016.

Ε.         Ανάγνωση  Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για το διάστημα 01-01-2016 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.

ΣΤ.      Συζήτηση επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

Ζ.        Έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ από κάθε διαχειριστική ευθύνη.

Η.        Προϋπολογισμός Οικονομικού έτους 2017.

Θ.        Προγραμματισμός Καλλιτεχνικών Δράσεων Στέγης για τα έτη 2016-2018 & συζήτηση επ’ αυτών.

Ι.         Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών.

ΙΑ.       Παρουσίαση – τοποθέτηση υποψήφιων μελών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΙΒ.       Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Η υποβολή υποψηφιοτήτων πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τους ενδιαφερομένους μέχρι την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο κάθε υποψήφιος πρέπει να αποστείλει με την αίτησή του, έγγραφο του φορέα του που να εγκρίνει την υποψηφιότητά του με τα παρακάτω στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, την ιδιότητά του, τη σχέση του με το Φορέα-Μέλος της Στέγης που τον προτείνει και τη δήλωση αν η υποψηφιότητα κατατίθεται για εκλογή στο Δ.Σ. ή την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Δείτε το συνημμένο Υπόδειγμα).

Δικαίωμα ψήφου βάσει του Καταστατικού μας έχουν οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι των Μελών (μέλη των Δ.Σ., Καλλιτεχνικοί Διευθυντές, Μαέστροι και μέλη των φορέων που ασχολούνται με την χορωδιακή έρευνα και πράξη), και έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι το 2015.

Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας της Στέγης office@stegi-chorus.gr  ή στο κεντρικό email της Στέγης info@stegi-chorus.gr με επιβεβαίωσή τους στο 6949-966600 (Εκτελεστικός Γραμματέας : Νεκτάριος Γεωργόπουλος).

 

Όπως γνωρίζουμε οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν με το νέο τροποποιηθέν καταστατικό της Στέγης που ορίζει ότι το Δ.Σ. που θα εκλεγεί από τη Γ.Σ. θα είναι 7μελές και η Ε.Ε. 3μελής. Άρα χρειάζονται τουλάχιστον 10 υποψηφιότητες για το Δ.Σ. και 5 αντίστοιχα για την Ε.Ε.

Γνωρίζοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για το σήμερα και το αύριο της Στέγης μας, περιμένουμε την έμπρακτη στήριξή σας με την υποβολή της υποψηφιότητάς σας για το νέο Δ.Σ. και την Ε.Ε.  Προσκαλούμε όσους έχουν το ενδιαφέρον για τον χώρο του χορωδιακού τραγουδιού, την διάθεση και το χρόνο, να προσφέρουν με τις ιδέες τους και να συμβάλλουν με την ουσιαστική συμμετοχή τους στις αποφάσεις και στις ενέργειες υλοποίησης αυτών, να υποβάλουν υποψηφιότητα για εκλογή τους στο Δ.Σ. της Στέγης. Σε κάθε περίπτωση, είτε εκλεγούν είτε όχι, η προσφορά στο έργο της Στέγης και στην υλοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ. είναι όχι μόνο καλοδεχούμενη, αλλά και αναγκαία για μία αποτελεσματική πορεία στην ολοκλήρωση  του Προγραμματισμού Δράσεων της Στέγης. Η παρουσία νέων προσώπων και νέων ιδεών στο Δ.Σ. της Στέγης θα δώσει νέα πνοή και υποσχέσεις για ένα καλύτερο χορωδιακό μέλλον στην Πατρίδα μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΔΡΑΣΕΩΝ

ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ 2016-2018

Κάλεσμα προς  τας  μέλη μας για την ενεργή βοήθεια, στήριξη και συμμετοχή τους για την καλύτερη οργάνωση των παρακάτω δράσεων.

 

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 3ου ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ : «Φωνητική Τεχνική και Διεύθυνση Χορωδίας».
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 25-27 Νοεμβρίου 2016
ΤΟΠΟΣ Αθήνα, Ελληνικό Ωδείο – Μαρούσι
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Μίλτος Λογιάδης, Αρχιμουσικός, Διευθυντής Ορχήστρας, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μ.Μ.Α. και Καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Χριστίνα Γιαννακοπούλου, Καταξιωμένη Σολίστ,  Καθηγήτρια Μονωδίας με πολλές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Μέλη της Στέγης, Καθηγητές Μουσικής Α΄& Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης, Μαέστροι Χορωδιών, Συνθέτες, Καθηγητές Ωδείων και όσοι ασχολούνται με την Χορωδιακή Έρευνα & Πράξη, με παράλληλη δυνατότητα παρακολούθησης του σεμιναρίου σε ενεργούς συμμετέχοντες και ακροατές.

Θα δοθούν Διπλώματα Συμμετοχής.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 7 Νοεμβρίου 2016

 

  1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2017-2018

ΘΕΜΑ : Τα κομμάτια του 2ου Διαγωνισμού Σύνθεσης Χορωδιακού έργου (Ζωντανή ηχογράφηση από την παρουσίαση των 10 πρώτων έργων και παρτιτούρες από όλα τα έργα του Διαγωνισμού).

 

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ το 2017 στην Αθήνα.

 

  1. ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ το 2017 με συμμετοχή πολλών χορωδιών της Στέγης.

 

  1. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟ 2017-2018.

 

  1. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ.

 

Όπως βλέπετε η Στέγη στηρίζεται στα Μέλη της, δηλαδή σε εσάς και προσπαθεί, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με τα ελάχιστα μέσα  που διαθέτει, να δίνει το παρόν & και να προσφέρει ότι περισσότερο μπορεί στα μέλη της & στη Χορωδιακή μας Οικογένεια.

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών υπάρχει όχι ως αυτοσκοπός, αλλά ως Συλλογικός Φορέας που ενδιαφέρεται να προάγει το ποιοτικό χορωδιακό τραγούδι, να προβάλλει, να αναδεικνύει & να  ενισχύει με κάθε τρόπο το έργο των μελών της, προς όφελος της Ελληνικής Χορωδιακής Δημιουργίας.  Αυτό πραγματώνεται με τη δική σας συμβολή και συμπαράσταση.

 

Επίσημη ανακοίνωση

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΚΤ. 2016

Πρότυπο Υποβολής Υποψηφιοτήτων

Πρότυπο Υποβολής Υποψηφιοτήτων

 

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *