Τελευταία Νέα

Οδηγίες Χρήσης Ιστοτόπου Στέγης Ελληνικών Χορωδιών

Αγαπητά μέλη της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών,

Ο νέος Ιστότοπος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών (http://www.stegi-chorus.gr) είναι μια πρωτοπόρα δυναμική εφαρμογή – την οποία μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει η Στέγη – γιατί δίνει τον πρωτεύοντα ρόλο του διαχειριστή στα Μέλη – Χρήστες, δηλαδή σε εσάς. Όπως ξέρουμε ήταν μια απαίτηση όλων μας από καιρό και τώρα έγινε πραγματικότητα. Θα διαπιστώσετε, αφού πρώτα έχετε περιηγηθεί τη νέα μας Ιστοσελίδα, ότι έχετε την ευκαιρία να αναρτήσετε τα νέα του Συλλόγου σας, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εύκολα, απλά και άμεσα, προβάλλοντας έγκαιρα οποιοδήποτε πολιτιστικό-μουσικό-χορωδιακό γεγονός χωρίς τη διαμεσολάβηση της Γραμματείας της Στέγης.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ως  μέλος της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών έχετε πρόσβαση στις παρακάτω υπηρεσίες και δυνατότητες του ιστοτόπου:

  • Δημιουργία πολυδύναμου, αναλυτικού Προφίλ Χορωδίας (ή Φυσικού Προσώπου), επεξεργασία Προφίλ Χορωδίας (Ιστορικό, Δ.Σ., Φωτογραφίες, Στοιχεία Επικοινωνίας κτλ).Δείτε τα Προφίλ όλων των μελών της Στέγης εδώ.
  • Δημιουργία & Αναγγελία Εκδηλώσεων στο Καλεντάρι.
  • Δημοσίευση Ανακοινώσεων, Δελτίων Τύπου, Προσκλήσεων, Αφισών & Προγραμμάτων Εκδηλώσεων, Απόηχου Εκδηλώσεων. Τα νέα από τη δράση όλων των μελών της Στέγης βρίσκονται εδώ.
  • Ανάρτηση πολυμεσικού υλικού (φωτογραφίες, έγγραφα κλπ.)
  • Καταγραφή Φεστιβάλ  που διοργανώνουν φορείς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οδηγίες Χρήσης Ιστοτόπου

Για την χρήση των παραπάνω υπηρεσιών είναι διάθεσιμα στα μέλη τα εξής εκπαιδευτικά βίντεο:

  • Είσοδος Μελών στον Ιστότοπο
  • Επεξεργασία Προφίλ Χορωδίας
  • Δημιουργία & Δημοσίευση άρθρου
  • Δημιουργία & Δημοσίευση Εκδήλωσης

Τα εκπαιδευτικά βίντεο μπορείτε να τα δείτε στην Σελίδα Οδηγίες Πλοήγησης για Μέλη.

Η παρούσα ενημέρωση όπως θα δείτε έχει αποσταλεί στα email του Φορέα σας που εσείς μας έχετε προωθήσει το προηγούμενο διάστημα και αφορούν ανά περίπτωση εκτός από το Γενικό email της Χορωδίας, του Προέδρου, του Ταμία, του Γενικού Γραμματέα και του Μαέστρου. Καλό θα είναι να επιλέξετε έναν διαχειριστή,  ο οποίος μετά από συνεννόηση με το Δ.Σ. και το Μαέστρο σας θα έχει την ευθύνη της επικοινωνίας και της δημοσίευσης στην Ιστοσελίδα της Στέγης του υλικού που αναφέρεται πιο πάνω και αφορά το Φορέα σας. Με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει κεντρικός έλεγχος από  εσάς στην δημοσίευση των νέων και θα αποφεύγονται λάθη, παραλείψεις, επαναλήψεις όπως και προσωπικές αναρτήσεις χωρίς τη δικιά σας έγκριση.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, πληροφορία, υποστήριξη και βοήθεια, τα μέλη της Στέγης μπορούν να απευθύνονται στην σελίδα http://www.stegi-chorus.gr/contact

Σχόλια – Παρατηρήσεις :

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο αποστείλετε ενημερωτικό υλικό στη Στέγη για εκδήλωση του Φορέα σας προς Ανάρτηση, θα πρέπει να έχει φτάσει στο email της Γραμματείας ή του Διαχειριστή της Ιστοσελίδας  τουλάχιστον 8 μέρες πριν την πραγματοποίηση του γεγονότος. Το νέο site της Στέγης είναι στη διάθεσή σας, μπορείτε να αποστείλετε επίκαιρα άρθρα, πολιτιστικές ειδήσεις, φεστιβάλ και συναντήσεις Χορωδιών που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα και άλλα ενδιαφέροντα νέα σχετικά με τη Χορωδιακή Μουσική για δημοσίευση στο office@stegi-chorus.gr.

Η Γραμματεία της Στέγης  Ελληνικών Χορωδιών όπως πάντα είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε!

About The Author

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών είναι Συλλογικός Πολιτιστικός φορέας, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συνενώνει πανελλαδικά φορείς που διατηρούν στους κόλπους τους χορωδιακά σχήματα ή ασχολούνται με τη χορωδιακή τέχνη, δραστηριότητα και έρευνα καθώς και φυσικά πρόσωπα που έχουν κάποια από τις ανωτέρω ιδιότητες.

Related posts

Απάντηση