Τελευταία Νέα

Ο Στέφανος Κορκολής και η Πολυφωνική Χορωδία, ενθουσίασαν το κοινό της Πάτρας

Αξεπέραστες ερμηνείες από την Σοφία Μανουσάκη, στην συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

Ήταν μια υπέροχη βραδιά η συναυλία που πραγματοποίησε ο Στέφανος Κορκολής, σε συνεργασία με την Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, το βράδυ του Σαββάτου.

korkolis02

Μια βραδιά αφιέρωμα στη μουσική του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, σε διαχρονικά τραγούδια και μελωδίες που έχουν αφήσει την δική τους εποχή στην ελληνική καλλιτεχνική σκηνή.

Ο Στέφανος Κορκολής τα παρουσίασε με έναν δικό του τρόπο, με την μοναδική και ξεχωριστή φωνή της Σοφίας Μανουσάκη, η οποία με την ερμηνεία της ενθουσίασε το κοινό που παρευρέθηκε στην συναυλία.

Η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας και ο Στέφανος Κορκολής «έντυσαν» με τις υπέροχες μουσικές του Μίκη Θεοδωράκη τον χώρο του Συνεδριακού που γέμισε από κόσμο.

Μάλιστα οι συντελεστές της συναυλίας λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωσή της έγραψαν στο facebook τα εξής:

«Νιώθουμε ευγνώμονες απέναντι στο κοινό της Πάτρας, που κατέκλυσε το συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου όχι μόνο με την παρουσία του, αλλά κυρίως με την αγάπη του προς τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και προς όλους εμάς.

Επειδή η συναυλία έγινε sold out τρεις μέρες πριν την πραγματοποίησή της, δίνουμε την υπόσχεση πως θα την επαναλάβουμε πολύ – πολύ σύντομα!»

About The Author

Προπαιδική, Παιδική, Νεανική, Μικτή, Βυζαντινός Χορός, Γυναικείο Φωνητικό Σχήμα «ΕΜΜΕΛΕΙΑ», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Θεατρικό εργαστήρι, Ορχηστρικό-Κιθαριστικό σχήμα ¨VIBRATO¨, Ωδείο Πολυφωνικής Χορωδίας

Related posts

Απάντηση